Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

In deze wintersport resort podcast nemen Arjen en Rene je mee naar een bestemming die sowieso al ontzettend gemakkelijk bereikbaar is, namelijk het Oosterijkse én Duitse skigebied van Kleinwalsertal. Dit skigebied telt totaal 114km pistes maar letop, niet alle deelgebieden zijn met elkaar verbonden. Hoe je dit ervaart tijdens je wintersportvakantie en meer hoor je uiteraard in deze podcast!

In deze wintersport resort podcast:
0:00 Opening
0:35 Een skigebied in 2 landen
1:45 De dorpen in het dal
3:01 Deelgebied Walmendingerhorn
4:45 Deelgebied Heuberg
5:47 Deelgebied Kanzelwand
8:11 Deelgebied Ifen
9:21 Inside lift weetje
11:07 Deelgebied Söllereck
11:28 Deelgebied Nebelhorn
13:09 Arjen zijn dorp keuze voor verblijf

Heb je zelf nu een onderwerp wat je besproken wil hebben in de wintersport podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je op de podcast!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan snel! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast mét beeld op Youtube en audio-only kun je hem gemakkelijk vinden op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Jochemgerrits27 november 2020 · 08:43

Leuk te horen weer! Met veel dichtgaande skigebieden rondom kerst las ik laatst iets interessants (voor mij en mijn gezin in ieder geval); hotels etc mogen wel open zijn. Oudjaar vieren in de sneeuw met kids van 0 en 2 blijft natuurlijk te gek! Waar is dit mogelijk?! En waar zijn veel winter-wandel-wegen, kleine slee-hellingen, wellicht schaatsbaan? Met al die annuleringen is er misschien wel voor een mooie prijs iets te boeken. Tips zijn welkom!

Plaats een reactie