Zoals aangekondigd in onze vorige live update zijn we de laatste dagen onderweg in het skigebied van Silvretta Montafon, gelegen in het gelijknamige Montafon dal. Ook hier is het al een tijdje geleden dat er voor het laatst verse sneeuw is gevallen, maar desondanks zijn zo goed als alle pistes geopend. In de ochtend zijn de pistes lekker hard en vanaf een uurtje of 12 begint alles over te gaan op slush.

Voorjaarsmodus

Dat het al eind maart is, is niet alleen te merken aan de temperatuur, maar ook aan de drukte op de pistes. Het is nergens echt druk en wachttijden bij de liften zijn er nauwelijks. Een deel van de toeristen kiest er voor om lekker te gaan wandelen, golfen of te gaan fietsen. Niet geheel onbegrijpelijk, maar dat geeft dus heel veel ruimte op de pistes! Het seizoen duurt hier nog tot het einde van april, dus wil je nog wat meters maken, dan kun je hier nog zeker terecht!

Wij zijn er in ieder geval nog niet klaar mee. Vanaf volgend weekend zijn we in Ischgl aanwezig voor de skitest en zullen we ongetwijfeld nog een live update plaatsen! Abonneer je dan op ons Youtube kanaal en mis nooit meer een update!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie