Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

De website is vernieuwd

Redactie op 27 juli 2020· 4 reacties

De vernieuwde website

Je kijkt naar de vernieuwde website van wintersport.nl. Op het eerste oog is er niet zoveel veranderd aan de site, maar aan de achterkant heeft er een mega-update plaatsgevonden. De site is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en heeft nieuwe technische functionaliteiten gekregen, waardoor we weer helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Waarom een nieuwe website?

De laatste jaren liepen we regelmatig tegen technische beperkingen aan. Nieuwe wensen vanuit de redactie en gebruikers konden niet altijd gehonoreerd worden, deels doordat de techniek dit in de weg stond. Dit was voor ons reden om de site vanaf de grond compleet nieuw op te bouwen en daarmee een grondige update te geven. Het afgelopen jaar is er door onze developers dan ook keihard gewerkt, en het resultaat heb je nu voor je.

Wat is er veranderd?

Aan de voorkant is er zoals gezegd niet zoveel veranderd. De navigatie is aangepast zodat bepaalde onderdelen (bv. het materiaalplatform) beter vindbaar zijn, en er is een nieuwe sectie toegevoegd, de themapagina’s. Hierin is content van de afgelopen jaren verzameld, en via de themapagina’s wordt deze beter gestructureerd aangeboden. Dit is een on-going proces, dus de komende tijd zul je onder wintersport.nl/themas langzaam meer pagina’s zien verschijnen.

Bugs? Meld ze!

Met de update is de ‘back-end’ van onze website klaar voor de toekomst. Informatie kan de komende jaren beter worden gepresenteerd, en er wordt een aantal projecten uitgerold waar jullie als websitegebruikers weer van profiteren. Onvermijdelijk bij deze livegang is helaas dat er ook weer een aantal bugs zijn ingeslopen. Geef eventuele fouten en verbeteringen die je tegenkomt door via het forumtopic Nieuwe website: feedback en bugs, dan proberen we ze zo snel mogelijk op te lossen.

Redactie
R_Dolomieten31 juli 2020 · 10:55

De update van de website is van mij betreft een vooruitgang! Strakker, duidelijker en zo te zien makkelijker om blogs, forums e.d. terug te vinden. Goed bezig!

Ik mis alleen het weer overzicht op de hoofdpagina. Met name als het winter is en de ski vakantie in aantocht is ;)
Kan dat kloppen?

nickcolaris2 september 2020 · 20:14

De update van de website is van mij betreft een vooruitgang! Strakker, duidelijker en zo te zien makkelijker om blogs, forums e.d. terug te vinden. Goed bezig!

Ik mis alleen het weer overzicht op de hoofdpagina. Met name als het winter is en de ski vakantie in aantocht is ;)
Kan dat kloppen?

een update op dit onderwerp? Ik mis het namelijk ook. § R_Dolomieten op 02 sep 2020 20:13
Pray for Snow!
Rogieradmin2 september 2020 · 20:51

Hier wordt aan gewerkt… Het staat live voor de eerste sneeuw die gaat blijven liggen ;-)

Click. Click. Peace
Birdheart3 september 2020 · 12:59

@Rogier er ligt toch nog steeds sneeuw op sommige bergen😋 en wel knap dat jullie weten welke sneeuw gaat blijven liggen en welke niet 😀

als mijn gedachten daar zijn, maar ik ben hier, waar ben ik dan?

Plaats een reactie