In deze editie van de wintersport podcast schuift hoofdredacteur Edo aan om samen met Arjen de meest spraakmakende items uit het laatste wintersport magazine door te nemen en schieten letterlijk alle kanten op! De nieuwe skikelder heeft nog steeds wat finetuning nodig, maar we zijn er bijna! ;-)

Heb je zelf nu een onderwerp wat je besproken wil hebben in de wintersport podcast? Laat het ons weten in de comments! Meer weten over deze podcast? Bekijk dan wintersport.nl/podcast

In deze wintersport podcast:
0:00 Opening
0:33 Wie is Edo
1:48 Wintersport begint in Nederland
4:30 Paralympisch topsport
7:43 Hoe Rene zijn hand brak
9:30 Rodelen op wintersport
12:51 De skitest (comfort en high-end ski)
16:47 Skigebieden zonder kunstsneeuw!
22:00 Gamificatie van de wintersport
26:30 Roadtrip door het Zwitserse Wallis
29:08 Over de Top Of Europe Jungfraujoch
30:36 De Krampus traditie
31:12 Martijn Schell en de Alpentraverse

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Wunderkammer27 oktober 2020 · 19:06

Hé, alweer zoveel Zwitserland…

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.