Definitief geen wedstrijd in Maria Alm dit jaar, data NK 2022 bekend

MarkVermeulen op 28 januari 2021


Op 13 januari communiceerden we over de afgelasting van het Nederlands (jeugd)kampioenschappen alpine dat gepland stond voor 21 tot en met 26 februari in het Oostenrijkse Maria Alm. Dat het hoogtepunt van het seizoen voor alpineskiënd Nederland niet plaats zal vinden is natuurlijk voor alle deelnemers en andere betrokkenen erg jammer. Daarna is in samenwerking met Maria Alm en de OESV onderzocht of de internationale FIS-wedstrijd nog wel plaats kon vinden. Dit is helaas niet het geval, wat betekent dat de FIS-wedstrijden (NC) worden afgelast. De FIS-wedstrijden zullen niet op een later moment in het seizoen ingehaald worden.

Data NK alpine 2022 bekend

Tegelijkertijd kunnen we wel de datum voor het Nederlands kampioenschappen alpine 2022 bekend maken. De verschillende kampioenschappen zullen worden georganiseerd van 26 februari tot en met 5 maart 2022! We zijn erg verheugd dat Maria Alm ons in 2022 weer wilt ontvangen. Gezamenlijk zal er hard gewerkt worden om een mooi evenement te organiseren.

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn, staan wij natuurlijk heel graag ter beschikking. Zoals altijd is Paco Krom bereid om via p.krom@wintersport.nl je vragen te beantwoorden als het wedstrijdzaken betreft.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.