Ski amadé: het grootste skiparadijs van Oostenrijk

gesponsord op 28 september 2020

Ski Amade
Geweldige pistes in Ski amadé

Ski amadé bestaat uit Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal. Hiermee is het Oostenrijks grootste skiparadijs. Het is de perfecte plek voor iedere wintersporter. Met maar liefst 760 kilometer (!) aan pistes ben je hier wel even zoet! Skiërs en snowboarders hebben ruimte genoeg op de heerlijke brede en strakke pistes, in de grootste snowparks en in de diepe poeder naast de pistes.

Ski amadé voor families

Ski amadé is een ideaal gebied voor families. Met een breed aanbod aan pistes in alle moeilijkheidsgradaties is het zeker dat jong, oud, beginners en gevorderden hier aan hun trekken komen. Met maar liefst 13 funslopes kunnen kinderen uit hun dak gaan. Jongeren zullen blij worden van de tien snow-parks! En helemaal uitgeskied of een dagje slecht weer, geniet dan van één van de vele spa’s of zwembaden. Het grote aantal familie-accommodaties maakt het familie-aanbod in Ski amadé helemaal af.

Ski amadé is het perfecte familiegebied
Ski amadé is het perfecte familiegebied

Goede familie-deals!

Een familie-wintersportvakantie hoeft in Ski amadé niet duur te zijn. Neem bijvoorbeeld de ‘January Mini’s Week’ waar kinderen onder de zes voor maar €125,- een week skiles, skihuur en een skipas krijgen. In veel gevallen slapen kinderen ook gratis (op de kamer van hun ouders). Hiernaast biedt Ski amadé ook nog eens een ‘Junior Weekend Discount’ en eindigt het seizoen vaak met de speciale Paas-familie-special!

Ski amadé geweldige freeride
Genieten van de ongerepte natuur

Geweldige funslopes en snowparks

Ski amadé is internationaal bekend vanwege de hoge kwaliteit van de funparks. Deze parken garanderen de perfecte dag op de berg voor kinderen, jongeren en ook de oudere ‘riders’. In deze parken gaat het er gemoedelijk aan toe en is het gevoel van saamhorigheid groot. Het plezier begint wanneer je samen “kicked”, “slided” and “bonked”. In deze parken gaat het plezier van de pro-riders hand in hand met families die gezellig samen een sprongetje willen proberen!

Ongekende off-piste mogelijkheden

Naast de geweldige pistes en de mooie snowparks kun je in Ski amadé ook oneindig lang genieten van heerlijke poeder. Je vindt hier een ongekende hoeveelheid aan gemarkeerde ski-routes. Wil je verder off-piste dan staan er meer dan 16 skischolen met gediplomeerde skileraren en skigidsen voor je klaar. Omdat Ski amadé veiligheid voorop heeft staan, is er dit jaar een speciale actie waardoor je voor een voordelige prijs een safetyset met lawinepieper, schep en sonde kunt huren bij een select aantal skiwinkels.

Onvergetelijke momenten in Ski amadé
Onvergetelijke momenten in Ski amadé

Ski amadé MADE MY DAY

Wil je je vakantie bekronen met een onvergetelijke ervaring, ook dan zit je in Ski amadé op het goede adres. Het gebied biedt verschillende Ski amadé MADE MY DAY-aanbiedingen aan. Allemaal specials die je niet snel zult vergeten. Denk aan Early-Bird-Skiing, of Breakfist High op de Panoramakugel en wat te denken van Yoga midden in de bergen tijdens de zonsondergang? Wil je dat de gehele dag onvergetelijk wordt? Ga dan op stap met een gids!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.