Wil jij een bijdrage leveren aan het langlaufmagazine?

MarkVermeulen op 29 januari 2021


Ieder jaar in oktober verschijnt LanglaufMAG, het blad voor langlaufend Nederland. Enthousiaste verhalen over techniek, materiaaltips en de uitslagen van de marathoncup vind je in het blad dat gemaakt wordt door vrijwilligers met ondersteuning van verenigingen, de Nederlandse Ski Vereniging en Vasa Sport.

Meewerken en lid worden van de redactie?

Een enthousiaste redactie stelt het blad samen en redigeert de artikelen. Maar de redactie is ook klein en kan wel wat versterking gebruiken. Lijkt het je leuk mee te werken aan de totstandkoming van het blad? Neem dan contact op met hoofdredacteur Do Witteman via info@langlauf.nl.

Heb jij een leuk langlaufverhaal?

Er is altijd ruimte voor mooie verhalen over langlauf- of rolskibelevenissen. Heb je een langlaufbelevenis waarover je graag wilt schrijven? Ook nu de sneeuw ver weg lijkt, zijn er ongetwijfeld creatieve initiatieven waar de redactie graag over geïnformeerd wordt.

  • Misschien heb je meegedaan aan een virtueel evenement?
  • Is er een prachtige rolski/skiketocht die je hebt gedaan?
  • Heb je misschien in de sneeuw in Nederland gestaan?
  • Of is er een onderwerp waar je graag meer over zou willen weten?

Meld je bij de redactie

Laat de redactie uiterlijk eind april 2021 weten of je een bijdrage wilt leveren aan het magazine via info@langlauf.nl.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.