Online bijscholing terugkijken: de betrokkenheid en ontwikkeling van de senior leraar

Niels Stam (SnowPros.NL) en Sten Kerklaan (SkiDiscovery) over de betrokkenheid en ontwikkeling van een senior leraar binnen een skischool.
Niels Stam (SnowPros.NL) en Sten Kerklaan (SkiDiscovery) over de betrokkenheid en ontwikkeling van een senior leraar binnen een skischool.
De Nederlandse Ski Vereniging organiseert in samenwerking met SnowPros.NL met enige regelmaat bijscholingen voor sneeuwsportleraren. Deze sessies zijn gericht op alle sneeuwsportleraren en worden ook gegeven door iemand die dagelijks met de praktijk bezig is. De bijscholingen zijn online te volgen en ook terug te kijken.

Eerste bijscholing goed bezocht

Op dinsdag 25 mei werd de twee bijscholing georganiseerd. Sten Kerklaan, hoofdskileraar bij SkiDiscovery, deelde zijn visie op de betrokkenheid en ontwikkeling van de senior leraar binnen een skischool. Sten werkt al meer dan 20 jaar bij de indoorrolbaan in Den Haag en heeft dus veel ervaring in het begeleiden van een senior leraar. In 40 minuten deelde hij met de kijkers hoe dit aangepaakt wordt bij SkiDiscovery.

De bijscholing is hieronder terug te kijken:

In de eerste online bijscholing behandelde Niels Stam samen met Roderik Sillevis, hoofdskileraar bij Wolfskamer Wintersport, behandelden het belang van ‘core stability’.

SnowPros.NL

SnowPros.NL is de Nederlandse Vereniging van Ski- en Sneeuwsportleraren en zet zich in voor de aangesloten sneeuwsportleraren. Daarbij heeft de organisatie de volgende doelen.

  • het behartigen van de belangen van haar leden als sneeuwsportleraren.
  • het bevorderen van de uitwisseling van kennis en ervaring tussen haar leden.
  • het informeren over en het bewaken van ontwikkelingen die voor haar leden belangrijk kunnen zijn.
  • het bevorderen van de technische en methodische vaardigheden van haar leden.

Wil je meer weten over SnowPros.NL? Neem dan een kijkje op hun website.

Lijkt het jou ook leuk om een opleiding te volgen?

Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Opleidingen & Cursussen’ voor alle mogelijkheden. Voor vragen over onze opleidingen kan je contact opnemen met Kristy van Lieshout of één van haar collega’s via opleidingen@wintersport.nl.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie