Dit is even een ander soort Snow Show. Normaal gesproken verkennen we skigebieden, maar dit keer verkennen we een stad! Interlaken ligt aan de voet van de Jungfrau Region en kent geen eigen skigebied, maar je bent wel snel in een aantal grote skigebieden. Daarnaast heeft de stad zelf natuurlijk ook van alles te bieden.

Snow Show - seizoen 3 Ook in het derde seizoen van de Snow Show nemen Kristy, René en Arjen je mee op reis naar de mooiste en leukste skigebieden van de Alpen. We laten je niet alleen het skigebied zien, maar ook andere leuke activiteiten die je kunt ondernemen.

Interlaken

De naam zegt het al. Interlaken ligt ingeklemd tussen twee meren omringd door hoge bergen. We starten dan ook meteen goed: we verkennen de Brienzersee in een kayak. Normaal gesproken een activiteit die je in de zomer zou ondernemen, maar met een drysuit en de juiste uitrusting is dit heel leuk om te doen. Interlaken heeft een mooi oud centrum en is behoorlijk internationaal georiënteerd. Toeristen uit de hele wereld bezoeken het stadje en dat zie je ook terug in het gevarieerde aanbod van restaurants. Uiteraard werd er echte Zwitserse Snow Show chocolade gemaakt en maakten we een schitterende sneeuwschoenwandeling in de hoge bergen rondom Interlaken. Het maakt Interlaken een goede uitvalsbasis als je meer wilt doen dan alleen skiën of snowboarden!

Disclaimer: deze Snow Show is in seizoen 2019-2020 geschoten voordat de (wintersport)wereld in lockdown ging. Het kan zijn dat sommige beelden niet meer helemaal matchen met hoe de situatie vanaf nu is.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél is de liftpas of de overnachting van de redacteur gesponsord door het skigebied. » Lees meer

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie

Quick29 november 2020 · 09:18

Erg bekend terrein! En fraaie omgeving.

Mr. Slow
Elly329 november 2020 · 10:18

Deze druilerige Zondagochtend begint weer goed 👍

Dienten Die Alte schule
Auke8329 november 2020 · 11:57

Ook voor mij bekend terrein! Interlaken is niet het meest romantische stadje van Berner Oberland. Daar heb je Thun en Brienz voor om de hoek liggen. Maar uiteraard de wintersport dorpjes zelf ook ;-) volgende week met de trein naar achteren? In Interlaken zitten veel outdoor activiteiten organisaties, je kan er als fanatieke sporter veel doen zowel in de zomer als wintermaanden! En ook met deze Snow show blijkt maar weer dat er altijd leuke nieuwe dingen te doen zijn: Chocolade maken gaan we zeker een keer doen!

Timothy.V29 november 2020 · 22:17

Opnieuw een leuke video. Interlaken lijkt me inderdaad een aangenaam, levendig stadje.
Zijn jullie ook gaan skiën in de Jungfrau region?

Miel30 november 2020 · 08:21

Niet verkeerd bedoeld, maar deze snowshow deed me weinig tot niks… ik kijk juist altijd voor de ski gebieden… maar misschien is dat ook onze insteek… we zien niks van de regio/streek, alleen de piste, wat restaurantjes en de supermarkt… we komen puur voor de wintersport…

Ben benieuwd wat we volgende week gaan zien!

(en gelukkig maar dat smaken en meningen verschillen! Dat houdt ons divers! Ga vooral zo door!)

JurrianvanLoo30 november 2020 · 10:40

Niet verkeerd bedoeld, maar deze snowshow deed me weinig tot niks… ik kijk juist altijd voor de ski gebieden… maar misschien is dat ook onze insteek… we zien niks van de regio/streek, alleen de piste, wat restaurantjes en de supermarkt… we komen puur voor de wintersport…

Ben benieuwd wat we volgende week gaan zien!

(en gelukkig maar dat smaken en meningen verschillen! Dat houdt ons divers! Ga vooral zo door!)

Miel op 30 nov 2020 08:21

Ik deel je mening, had graag meer geglij gezien. Misschien volgende week? Wel toevallig dat SnowMagazine gisteren met een aflevering kwam in dezelfde regio, met ook een originele activiteit naast het skiën: winterkajakken. Toeval? ;)

Let it snow
Gerben.t.Z30 november 2020 · 12:51

Mooie beelden, leuke trip. Maar als fanatiek wintersporter mis ik toch echt, eeeh, de winstersport in deze, de sneeuw en het ontdekken van een skigebied. Maar ben groot fan hoor van jullie shows, al flink verwend dit seizoen.

evr6630 november 2020 · 13:21

Leuk hoor, even een keer wat anders!

Edwin van Riel
Matthieu1 december 2020 · 12:46

Toevallig heeft “24 uur In” ook net ook een tripje naar Interlaken op youtube staan. Ook met kajakken en chocoladeuitje 😋maar ook met skiën rond de Eiger en de trein naar de Jungfraujoch! Mooie beelden!!

pfff.... hoe lang nog.....⛷

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.