Janneke Berghuis was op zondag te zien in Zappsport

MarkVermeulen op 30 januari 2021

Janneke Berghuis was zondag 31 januari te zien bij Zappsport. De uitzending begon om 8:40 bij ZAPP op NPO 3. In de aflevering zal Janneke tips geven aan Maud om zo goed mogelijk moguls te skiën.

De aflevering is hier terug te kijken.

Al einde seizoen voor Janneke Berghuis

Het seizoen van Janneke Berghuis zit er al vroegtijdig op. In overleg is besloten dat Janneke na haar vierde hersenschudding deze winter rust inlast.

Janneke meldde op Instagram het volgende over de ingelaste rustperiode:
"Helaas eindigt het wedstrijdseizoen 20/21 voor mij nu al…Vorige week tijdens mijn trainingskamp in Finland ben ik gevallen, wat resulteerde in mijn vierde hersenschudding in de afgelopen vier maanden. In overleg met mijn coaches, familie en specialisten is er besloten om de gezondheid nu op de eerste plaats te zetten. Ik moet twee weken volledige rust nemen en zal daarna beginnen met evenwichtstrainingen richting de zomer.

Ik wil al mijn sponsors bedanken voor hun hulp en steun dit jaar. Ik kan niet wachten om weer op de ski’s te staan!

Nu Janneke voorlopig niet in actie zien bij de World Cups, kunnen we haar zondag dus nog wel in actie zien bij Zappsport. Kijken dus!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.