De condities bij Dienten/Mühlbach en Maria Alm in het skigebied van Hochkönig zijn goed alhoewel de hogere temperaturen van de Kerstvakantie wel voor harde sneeuw als onderlaag hebben gezorgd. Het beetje sneeuw wat er nu op is gevallen maakt de condities wel beter maar het is wel echte ‘werksneeuw’, dat neemt niet weg dat er prima te skiën en boarden is.

Gijs-JanLaven
is in de winter dagelijks in de sneeuw te vinden. Hij houdt ons op de hoogte van de sneeuw en zijn avonturen.

Goed filmpje Gijs-Jan! Af en toe leek het even alsof ik naar Sander Janson van Snowmagazine zat te kijken, jullie hebben een beetje dezelfde stem :) Nou is Snowmagazine natuurlijk doordrenkt van commercie en zitten er maar een beperkt aantal leuke stukjes in, maar qua presentatie doe je er niet voor onder!

Lekker filmpje ook lekker enthiousiast aan elkaar gepraat

Jullie moeten niet te veel reclame gaan maken voor Hochkönig hoor, ik hou het liever rustig daar :)
Gijs-jan het is Dienten of Dearnten de j klank er tussenuit en een r ertussen ;-)
Leuk filmpje, zit tussen mijn E-learning door even te kijken. Vandaag flink regen beneden boven natte sneeuw.

Dienten Die Alte schule

Lekker enthousiasme!

Go with the snow!

Dienten het gebied waar ik de laatste 5 jaar toch wel elk jaar een week mijn ski-vakantie doorbreng. Ooit begonnen in Goldegg een klein gebiedje met 4 liften dat achter muhlbach ligt. Na een aantal jaar met te weinig sneeuval verkast naar Dienten. TOP gebied TOP filmpje!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie