Vlakbij de grootste gletsjer van de Alpen, de Aletsch gletsjer, ligt een zeer charmant en autovrij skigebied: de Aletsch Arena. In dit skigebied vind je een aantal dorpen die zo op een ansichtkaart gezet kunnen worden. De pistes lopen dwars door de dorpen Riederalp, Fiescheralp en Bettmeralp heen en de uitzichten op de gletsjer vanaf de toppen is werkelijk fenomenaal. Het skigebied is wat minder geschikt voor de echte kilometervreters, maar wanneer je op zoek bent naar een skigebied voor de hele familie, dan zou de Aletsch Arena in het Zwitserse Wallis zomaar jouw keuze kunnen zijn. Meer info vind je op de website van myswitzerland.com.

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

*bericht bewerkt door Edwin. op 12 sep 2016 21:12

Not all who wander are lost

Wel hele mooie beelden/uitzichten daar zeg. Ben er eens in de zomer geweest maar dat is inmiddels al zo’n 25 jaar geleden. Kan me er weinig meer van herinneren maar als de prijzen mee vallen zou ik hier best eens naar toe willen.

Übung macht den meister!!!

idd mooie beelden! Met welke drone is dit gefilmd?

Wauw, mooi plekje!

Ben hier in maart voor een short-ski geweest. Fantastisch! Zal nog een verslag met foto’s plaatsen.

Wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie