Lawineslachtoffer vertelt

Rogier op 10 januari 2013· 8 reacties

Na een zeer heftig lawine ongeval waarbij Roger Strong ernstig gewond raakte, trok deze freerider zijn ski’s gewoon weer aan, ook om off-piste te gaan. Een jaar na dat ging hij zelf terug naar de plek waar hij zijn ongeluk had. Dit echter niet zonder na te denken. Een indrukwekkend filmpje waarin hij praat over risico’s, keuzes en zijn familie, en in het bijzonder zijn dochter. Zeer indrukwekkende beelden. Wat zijn jullie gedachtes bij het zien van zulke beelden?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Respect.

Stoked

Mooi verhaal en zo te zien ook van een mooi persoon. En als we het toch over mooi hebben, bijzonder goede montage zeg! Heerlijke beelden en goed in beeld gebracht :)

geweldig verhaal en mooie instelling!

Don

Kreeg er een brok van in mij keel. Heb zelf twee dochters en denk wel degelijk aan ze tijdens het skiën. Vraag me alleen af waarom hij nog geen airbag draagt…

Boris

Erg reëel filmpje. Ik denk vaak over deze situatie. twee kleine kinderen thuis en welk risico neem ja dan zelf en waarvoor? Voor je eigen lol… maar thuis zitten op de bank is ook niks en sacherijnig tuis zitten al helemaal niet. Dilemma’s…

Mooi verhaal dat verteld wordt. Daarnaast ook ontzettend mooi verfilmd en gemonteerd! Je voelt de emotie. Geweldig!

Pfff knap gebracht en gaf me op een bepaald moment een ongemakkelijk gevoel in de onderbuik maar als ik toen zijn glimlach zag was ik ook plots gelukkig.

RoCo

oh jeee?! ga soms of piste kijk meestal wel goed uit maar tog he

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie