De winter is weer helemaal op kruissnelheid, ook in Les Portes du Soleil. Wij verbleven enkele dagen in Avoriaz en zagen hoe sneeuw en zon elkaar continu afwisselden. De witte boulevards lagen er quasi perfect bij, maar de opkomende wolken deden ons toch even uitwijken naar Châtel. Daar troffen we zowel pittige als gematigde afdalingen tussen de bomen aan en konden we even bijpraten met blogger Alke en Loubas. Met de prachtige weersvooruitzichten in het verschiet lijkt Avoriaz meer dan klaar voor een schitterend vervolg van het seizoen. De Studio Brussel Snowcase die op dit moment in Avoriaz plaats vindt, zit alvast goed voor de rest van de week.

Kristof

Plaats een reactie

Weer een leuke reportage, ziet er goed uit voor de komende weken! Vorig jaar nog in Avoriaz geweest; een week heerlijk skiën. Enige nadeel is de befaamde Franse mini-appartementjes met bedden in de woonkamer en amper een badkamer. Gelukkig leverde dit met 4 mannen niet al teveel problemen op.

Brrr…lelijk dorpje, Avoriaz…

Met al die flats ziet het er niet echt mooi uit, wel grappig om te zien hoe ze toch nog een wanhopige poging hebben gedaan om het er een beetje chalet achtig uit te laten zien ;)

Maar wel een mooi filmpje :)

Wat is het merk van die vette oranje jas???

Veel plezier nog mannen!

Mannen, zoeken jullie soms niet wat extra gezelschap op jullie trips :D ?
Jullie filmpjes laten me altijd watertanden van de alpen!

@ Gast374 Dat is de Mammut Nordwand Jacket.

Click. Click. Peace

Ja de meningen over de bouwstijl lopen uiteen. Komende vanuit Morzine vond ik het wel iets hebben met die steile rotswanden eronder al geldt dat niet voor ieder gebouw :-). @Gast374, ze zijn van Mammut.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Niels, we zaten vanmorgen (dinsdag) al weer gewoon op kantoor in Be/nl hoor :-( alles werd ‘on the road’ in de auto gemonteerd :-)

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

We komen er aan binnen 17 dagen.

Gast374 is tevens hoofdsponsor?

''Powder to the people''

net terug uit Avoriaz. Ik denk dat de wintersporters-jeep vlak achter ons de berg op reed (achter die vervloekte zigeuner-bus). Anyway. De beste dag hebben jullie wel gemist. Dinsdag was een super poederdag. Straal blauw en een verse laag van ± 20 cm. Het nadeel van avoriaz is het sportieve publiek; na een dag was alle (toegankelijke) poeder volledig verspoord, terwijl in het Zwitserse deel na 3 dagen nog prachtige stukken lagen. De rest van de week was zonnig en koud met als gevolg: minder sneeuw, meer ijs. Hopelijk valt er snel wat bij…

Jones, dat klopt helemaal! :D Haha wat een toeval, die bus ging inderdaad voor geen meter vooruit he. We hebben het jammer genoeg met lede ogen aangezien dat het sinds onze thuiskomst stralend weer is geworden. Een beetje het verhaal van elke trip van dit seizoen tot nogtoe, maar we blijven positief voor wat nog komen moet.

Enneuh, we rijden niet met nen Jeep he! ;)

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

nee geen Jeep Jeep, maar toch iets groot met 4x4 mogelijkheden en een stikker op de achterruit…
wat het weer betreft: het had gerust wat mogen sneeuwen, het leek wel lente op sommige momenten

Klopt wat betreft die sticker :) Leuk dat je hem herkent.
Ik kan me voorstellen dat jullie na ons vertrek echt voorjaarscondities hebben gehad…

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie