Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

De ski’s wisselden we in voor sneeuwschoenen om een tocht te maken door het mooie Reutte. Tijdens deze verassend leuke activiteit zagen we het winterwonderland vanuit een totaal andere hoek. De geweldige gids vertelde ons alles over de prachtige omgeving en liet ons de mooiste plekken zien. We hebben ontzettend genoten van de rust, het wandelen door de natuur, een goed gezelschap, en een voortreffelijke lunch in een knus afgelegen hutje.

Lieke
BARTSKI26 december 2017 · 09:06

Weinig woorden aan toe te voegen eigenlijk. Ik heb het nu 2x gedaan en vond het beide keren fantastisch. Eén keer in Mayrhofen, je komt op plekken waar je als skiër niet vaak komt, en als zomerwandelaar ook niet. Met een gids is het zeer leuk, die van alles vertelt over de omgeving en de natuur, maar zeker ook waar je wel en niet kan en/of mag lopen. Ook één keer in Finland dit gedaan, dat was echt super, echt genoten daar. Daar ook de test gedaan met het lopen in de sneeuw met en zonder sneeuwschoenen, waarbij je al snel tot de conclusie kwam dat de sneeuwschoenen echt zijn werk doen.
Wat mij betreft dus ook echt een aanrader om dit een keer te doen tijdens de wintersport. Het geeft inderdaad een hele andere kijk op de omgeving en op het wintersportgevoel.

RCGrootveld26 december 2017 · 11:24

Kan me hier volledig bij aansluiten!
Zeker als je het onder leiding van een gids kunt doen, kom je vaak op plekken waar je anders niet snel zult komen.

Rob

Plaats een reactie