Een nieuwe held, in ieder geval voor mij! Kijk dit filmpje en je ziet meteen wie ik bedoel: George Jedenoff. Ten tijde van het filmpje 95,5 jaar ‘jong’ en nog steeds lekker aan het skiën. Hij is opzoek naar elk beetje poeder tussen de bomen en vindt dat skiën de perfecte manier is om in vorm te blijven. Ik zou er meteen voor tekenen om op zijn leeftijd nog te skiën. Een enorm feel-good filmpje, en minstens even mooi als al die stoere mannen die met dubbele back-flips van hoge rotsen afspringen, niet?

Bij mij in de buurt zie ik regelmatig ‘ouderen’ nog zeer soepel naar beneden skiën. Ik kwam een keer op een moeilijke toerskiberg een 86 jarige man tegen die rustige zijn bochtjes naar beneden draaide. Wintersport lijkt inderdaad een echte ‘life-time’ sport. Gelukkig maar en ik denk dat George Jedenoff gelijk heeft wintersport houdt jong en soepel. Weer een excuus om extra vaak op de ski’s te staan!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Go George Go!
Zeker tof om te zien. Daar teken ik ook voor :-)

Heel erg mooi om te zien :)
Ook al eens op het forum gepost. door lieven als ik me niet vergis

#ProudToBePartOfLesWintersportérs

Lot uit de loterij!! zo gezond oud worden en ook nog kunnen skieen.

Member of global cooling initiative

Mooi filmpje! Mijn opa heeft die leeftijd niet bereikt, maar hij is wel tot het einde (ik meen 84) blijven skien. En had er enorm veel plezier in.

Wat een held!

Het is mooie is dat je in veel skigebieden in frankrijk nog gratis mag skiën ook op die leeftijd :)

Held.

Seriously snow addicted family!

George Jedenhoff is BAAS!!!

www.wausclothing.com THE BRAND FOR BOARDERS

Tikkie jonger, maar deze mag er ook wezen:

Ken er nog zo een, Herr Bernauer uit Muggenbrunn Duitsland. Eigenaar van de plaatselijke skischool, dik in de 80 en nog altijd op de ski’s

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie