Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

De meeste wintersporters kennen See wel, maar zijn er nog nooit geweest, omdat ze vol gas doorrijden naar het grotere en bekendere Ischgl. Toch heeft See een gevarieerd en gezellig skigebied. Het is niet heel druk en regelmatig hebben we de piste helemaal voor onszelf. Achterin het gebied bij de Versing gondel loopt een aantal interessante skiroutes. In combinatie met de andere gebieden van het Paznauntal (Kappl, Ischgl en Galtür) of als uitstapje voor een weekend vind ik dit een erg leuk skigebied.

Lieke
luuk777w16 januari 2018 · 07:40

Nog maar 18 dagen wachten… :D

Wintersport, het beste wat er is.
wimaerts197916 januari 2018 · 07:48

Ik ben ondertussen al een keer of 10 gaan skiën in Ischgl, Galtür en Kappl, maar steevast gaan we minstens 1 dag skiën in See. De kwaliteit van de sneeuw blijft er langer goed dan in de andere skigebieden in Paznaun, het was er rustig en er zijn ondanks de beperkte grootte heel leuke pistes. Zoals de dalafdaling die laat op het seizoen niet altijd open was (sneeuwkanonnen staan er nog maar enkele jaren tot beneden) en de pistes aan de Rossmooslift en de Ascherhuttenabfahrt. …
Top!

Remco517 januari 2018 · 10:10

Leuk filmpje! Weten jullie of je met je skipas voor Ischgl/Samnaun ook in de andere skigebieden in Paznaun kan skien? Wij gaan volgende maand met 2 gevorderden en 2 minder fanatieke (angstige) skiërs hierheen. Hebben jullie nog tips qua pistes/gebieden?

Mischa17 januari 2018 · 10:27

Dit is afhankelijk van de skipas die je koopt. Er is een Silvretta pas en die is geldig in : Ischgl/Samnaun, Galtür, Kappl en See en dan is er ook nog de keuze om de pas onbeperkt te kopen of op basis van bijvoorbeeld 4+2. Dan mag je van de 6 dagen 2 dagen in een ander gebied skiien.

Plaats een reactie