Het levendige Nendaz ligt in het Zwitserse Wallis en maakt deel uit van het mega skigebied Les Quatre Vallées. Vanuit het dorp Nendaz brengt de lift je naar de Tracouet. Op deze huisberg van het dorp vind je een aantal mooie pistes voor beginnende en lichtgevorderde skiërs en een kinderland. Via Plan du Fou kan je richting Siviez skiën (of je pakt vanuit Nendaz de skibus) en hiervandaan ligt Les Quattre Vallées aan je voeten. Het hoogtepunt is de Mont Fort, met 3330 meter de hoogste berg van het gebied. De afdalingen hier zijn niet geprepareerd en echt voor gevorderde skiërs. Hierdoor is Nendaz een bestemming waar skiërs van ieder niveau zich thuis zullen voelen. Meer info vind je op de website van myswitzerland.com.

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Plaats een reactie

Leuke nieuwe stijl van video’s, het is eens wat anders dan de standaard video’s met eigenlijk dezelfde punten erin.

Stay frosty

Ik vind dit een leuke manier van benaderen gefilmde gebiedsreview. Iets uitgebreider dan we op wintersporters.nl gewend zijn, maar ook meer info. Persoonlijk vond ik vooral de gebiedskaartjes met daarop gehighlight de afdaling waarover gesproken werd een aanwinst. Leuke mensen en leuk filmpje. Keep’m coming !!

Ik vind dit echt een leuke manier. Zo wil ik er ook wel eentje maken :)

echte mannen lopen naar boven,

Top, leuke review!
Alleen…wat kostte de lunch? ;-)

Super gebied en drukte kennen we er niet meer! :-)
Btw; voor skischool natuurlijk naar Montagne Magique!
https://www.montagnemagique.com/

*bericht bewerkt door SanderKan op 19 okt 2017 09:53

Never ski faster than your guardian angel can fly!

@sanderkan Druk is het er zeker niet, wel heel erg mooi en een leuke tentje om na een dag skiën te aprés skiën. Ik heb ook gehoord dat daar een hele goede Nederlandstalige gids/leraar werkt. ;)

Het sneeuwt altijd in mijn hoofd....
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie