Bijna iedereen kent Flachau wel. Dit gebied ligt in Salzburger Sportwelt, in de Ski Armadé. Op net 1000 kilometer vanuit Utrecht. Je vindt hier zo’n 110 km aan pistes. Bovenin in het gebied vind je lekker brede pistes. Fijn om te leren skiën. Leren skiën is hier ook aangenaam omdat veel leraren Nederlands spreken. Geen les meer nodig? Dan moet je soms wel tussen de skiklasjes door slalommen. Na het skiën vind je hier ook een prima en leuke après-ski!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.
Lisa.24 november 2017 · 10:49

Niet verklappen wat je lievelingspiste is, laat het daar vooral maar rustig blijven;)

Thank God summer is over!
sasflu9624 november 2017 · 11:40

Rote 8er mooiste afdaling van het gebied inderdaad!

Robert724 november 2017 · 15:32

Rode 60 in Wagrain is ook erg leuk, ook erg rustig toen wij er waren. Zwarte 40 was ook erg geinig, een grote pikzwarte ijsplaat. Blij dat ik goed geslepen materiaal heb.

*bericht bewerkt door Robert7 op 24 nov 2017 15:34

Thomas24 november 2017 · 15:39

Verschrikkelijk skigebied. Veel te druk (zeker in de weekenden), overvolle pistes door te hoge liftcapaciteit en landschappelijk weinig boeiend.
Dit is echt een gebied waar je niets van mist als je er niet geweest bent. Rij dan een stukje het dal in en pak de Reiteralm. Skitechnisch veel interessanter.

Even a bad day skiing is better then a good day at work
TMa27 november 2017 · 14:18

Het enige pluspunt is de Hostadl en die bevind zich onder aan de piste. Ik vond het geen prettig gebied en ik denk toch wel het slechtste wat ik in de afgelopen (bijna) 25 jaar meegemaakt heb.

  • Heel erg druk
  • Korte pistes
  • Heel veel skiërs die net op de piste staan, maakt op zich niet uit. Maar het is gevaarlijk omdat ze vinden dat ze geen les meer nodig hebben.
  • Slechte dal afdalingen

Ik kon er geen snelheid maken, want dat was te gevaarlijk. Het gevolg is dat ik me minder vrij en veilig voel en ik met een ‘‘rem’’ aan het skiën ben. Het is voor mij een gebied waar ik niet meer naar terug hoef, alleen wanneer ik zelf niet zou kunnen skiën. Want dan zit ik op tijd in de Hofstadl, één van de beste apres ski barren vind ik!

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.