BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
De perfecte skischoen vind je bij DAKA

De perfecte skischoen vind je bij DAKA

Advertorial
Geplaatst op 7 december 2017

Er zijn veel wintersporters die problemen met hun skischoenen hebben. Misschien zijn ze wat te klein, of juist wat te groot. Ze bieden wellicht te weinig steun of ze zitten juist wat strak waardoor er drukpunten kunnen ontstaan. Eén ding is duidelijk: pijnlijke voeten door niet goed passende skischoenen kunnen je wintersport behoorlijk verpesten! Een perfect passende schoen is de oplossing en daarvoor kun je terecht bij de professionele bootfitters van Intersport Daka Amersfoort, Intersport Daka Zwolle en Daka R'dam Noord!

Persoonlijk advies

Bij deze specialisten doorloop je een heel proces om te komen tot de voor jou ideale skischoen. Logisch, want iedere voet is uniek. Je krijgt dus echt een persoonlijk advies. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen van de skiër. Een recreatieve skiër is immers gebaat bij een ander type skischoen dan een zeer sportieve skiër. Op basis van jouw wensen wordt het type skischoen bepaald en begint het (aan)passen.

Volledige analyse

Met behulp van een digitale voetscan, een voetanalyse, Heat-Fit technologie en een maatmeting kom je steeds dichter bij de voor jou ideale schoen. Het gaat dan niet alleen om de binnenschoen, maar ook om de buitenschaal van de skischoen. Met frezen, verhitten en uitbollen is het mogelijk om de skischoen helemaal op jouw voet aan te passen. Ook de zool krijgt aandacht, aangezien dit in sommige gevallen de boosdoener van de pijnlijke voeten kan zijn.

Fischer Vacuum Station

Je kunt bij de winkels van DAKA terecht voor diverse merken, zoals Salomon, Atomic en Fischer. Uniek is het Fischer Vacuum Station (dat te vinden is bij Intersport Daka Amersfoort, Intersport Daka Zwolle en Daka R'dam Noord), waarmee de voet volledig wordt gescand, gemeten, geanalyseerd en er zelfs een 3D scan van de voet wordt gemaakt. Dit betekent dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de lengte en breedte van de voet, maar ook met de drukpunten rondom de voet.

Op naar pijnloos skiën

Met de kennis van onze skispecialisten worden de beste skischoenen bij de voeten gezocht. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan verzorgen onze bootfitters dat in ons Bootlab. Van een virtuele pasvorm naar de perfect passende skischoenen en pijnloos skiën! Kom langs bij DAKA en ervaar het zelf! Wil je zeker zijn van een persoonlijk advies op maat, maak dan een afspraak met één van de specialisten in Amersfoort.