Axamer Lizum is een echt ‘skistation’ dat gebouwd is ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen van 1964. Ondanks het feit dat dit al even geleden is, zijn er nog tastbare herinneringen van de Spelen terug te vinden in dit gebied. Naast de overblijfselen van de Olympische-afdalingen vind je hier diverse hotels die hun oorsprong te danken hebben aan de Winterspelen. Het skigebied is over het algemeen vrij rustig en heeft een prachtig uitzicht op de stad Innsbruck.

Svenski
is deze winter voor ons onderweg in Tirol. Hij houdt ons op de hoogte van de sneeuwcondities en checkt gebieden voor ons uit!

Owww, dit is het gebied waar ik 12 jaar geleden heb leren skieën!!! Jeugdnostalgie ten top!
In ons jaar was er nauwelijks sneeuw gevallen en was het één grote ijsplaat. Toch een fantastisch jaar gehad, en inderdaad schitterend uitzicht op Innsbrück en op de bergen er achter.

Zou er zelf niet meer naar teruggaan, als beginner is het gebied leuk maar daarna ben je toch met een a twee dagen wel uitgekeken lijkt me.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie