1 juli 2018: Clinic parawintersport

Laura op 18 juni 2018· geen reacties

null
Als vervolg op de Para Snow Day en de Support Beurs kunnen mensen met een lichamelijke beperking op 1 juli onder professionele begeleiding de sneeuw in. Ook geïnteresseerden die niet bij een van deze dagen aanwezig waren, zijn van harte welkom om 1 juli kennis te maken met parawintersport in SnowWorld Zoetermeer.

Tijdens de Para Snow Day, een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation, bonden ruim 70 deelnemers afgelopen april voor het eerst ski’s, een zitski of een snowboard onder. Op de Support Beurs konden mensen eerder deze maand op de mobiele rolbaan hun eerste bochtjes draaien. Dat smaakte natuurlijk allemaal naar meer en de clinic op 1 juli is daarvoor een mooie kans.

Deelname aan de clinic kost €12,50 (incl. baantoegang) en je kunt je via deze link inschrijven.

De organisatie is in handen van Aangepast Wintersport Nederland. Dit is een samenwerkingsverband van de verenigingen VGW, Ski-Uniek en The Ski is the Limit. Deze verenigingen bieden op verschillende locaties in Nederland ook lessen in aangepast wintersport aan. In de winter worden reizen naar de Alpen georganiseerd. Meer verenigingen waar je kunt parawintersporten, vind je in dit overzicht.

Laura
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie