Genieten met vrienden bij Landal Ski Life

gesponsord op 05 december 2018

null

Landal Ski Life is zeer populair bij families, maar ook vriendengroepen en stellen weten de parken van Landal Ski Life steeds vaker te vinden. Heel vreemd is dat niet, want je vindt in de parken van Landal Ski Life alle faciliteiten om een ontspannende vakantie te beleven. 's Ochtends hoef je niet naar de bakker, want de verse broodjes hangen iedere ochtend aan de deur. Ook 's avonds hoef je je niet te vervelen. Sluit de dag af met een glas glühwein, Jägertee of een echte Oostenrijkse schnaps in de après-ski en je kunt daarna heerlijk tafelen in de restaurants waar lokale specialiteiten worden geserveerd of je geniet van een compleet verzorgde gourmet in je eigen accommodatie. De parken van Landal Ski Life liggen ook nog eens op toplocaties in de mooiste skigebieden. We hebben de beste parken om een vakantie met vrienden of partner te beleven voor je op een rij gezet.

null

1) Landal Maria Alm- Oostenrijk

Aan de voet van het vakantiepark ligt het skigebied Hochkönig in Maria Alm. Je stapt de lift in naar de Natrun waarna je je weg op ski’s kunt vervolgen naar de andere dorpen van het skigebied, zoals Hinterthal, Dienten en Mühlbach. Het gezellige centrum van het dorpje Maria Alm ligt op loopafstand van de accommodaties.

2) Landal Winterberg - Duitsland

Landal Winterberg ligt direct aan de piste in het prachtige skigebied Winterberg en is hiermee de perfecte uitvalsbasis voor een actief én ontspannen verblijf. Deze bestemming is ideaal voor een korte vakantie, want Winterberg ligt op slechts een aantal uur rijden van Utrecht. Het dorp is gezellig met leuke après-ski en beschikt over skiliften waar menig skigebied in de Alpen jaloers op zou zijn. En het grootste voordeel: je stapt zo de piste op vanuit je chalet.

null

3) Landal Bad Kleinkirchheim - Oostenrijk

Vanuit Landal Bad Kleinkirchheim sta je vrijwel direct op de piste in dit zonovergoten skigebied, dat aan de zuidkant van de Alpen ligt. Echte ski-in en ski-out in Oostenrijk dus. Dit is een skigebied waar voornamelijk gevorderde skiërs zich thuis zullen voelen, met veel rode en zwarte pistes. De après-ski is voor Oostenrijkse begrippen wat minder bruisend, maar er ligt een prachtig wellnesscomplex op slechts 200 meter afstand en dat staat garant voor een ontspannen vakantie.

4) Landal Alpine Lodge Lenzerheide- Zwitserland

In het chalet-resort Landal Alpine Lodge Lenzerheide geniet je van luxe en persoonlijke service. De lodge ligt direct aan de piste van het gevarieerde en uitdagende skigebied van Lenzerheide en Arosa waar meer dan 200 kilometer pistes aan je voeten liggen. Geniet van de schitterende bergdorpen, de Bündner specialiteiten en maak een uitstapje naar Chur, de oudste stad van Zwitserland.

5) Landal Hochmontafon- Oostenrijk

Landal Hochmontafon bevindt zich op 1450 meter hoogte in het pittoreske Gargellen, dat in een sneeuwrijk hoogdal ligt. Ook dit park ligt direct aan de pistes en je skiet zo naar de gondel die je midden in het gevarieerde skigebied van Gargellen afzet. Met de auto is het slechts een kwartier rijden naar Silvretta Montafon, het grootste skigebied van het dal. Ook de Madrisa Rundtour vanuit Gargellen is zeker voor gevorderde skiërs een absolute aanrader.

Hier vind je meer informatie over de parken van Landal Ski Life.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.