Met korting verblijven in luxe appartementen in Les Portes du Soleil

gesponsord op 20 september 2018

null

Les Portes du Soleil is al jaren een van de favoriete bestemmingen van Nederlandse wintersporters. Niet zo vreemd, want in dit gigantische skigebied vind je meer dan 600 kilometer aan gevarieerde pistes. De grootste vraag is waar je in welke van de vele dorpen moet verblijven. Die vraag is waarschijnlijk wel beantwoord wanneer je de luxe appartementen in het authentieke Abondance ziet. Dit dorpje beschikt over een klein eigen skigebied en ligt op slechts enkele autominuten van de liften van Châtel. Een ideale bestemming voor het hele gezin!

null

Groot en luxe

Waar veel Franse accommodaties bekend staan om de nogal geringe grootte, vind je in Mont Blanc Alpine Estate ruime en luxe appartementen die in oppervlakte variëren van 60m2 tot 140m2. Dit project is vijf jaar geleden opgeleverd door het Nederlandse bedrijf Romex Restate. Het zijn met recht appartementen met 4 en 5 sterren. De comfortabele appartementen beschikken over alle faciliteiten waar veeleisende wintersporters naar op zoek zijn. Een royale living, een moderne keuken, ruime slaapkamers en uiteraard een heerlijke wellness.

null

Pittoresk Abondance

Mont Blanc Alpine Estate ligt in het kleine dorpje Abondance. Dit pittoreske dorpje ligt net buiten de drukte van het grote Les Portes du Soleil, maar beschikt over een klein eigen skigebied met zo’n 35 kilometer aan pistes. De appartementen liggen op loopafstand van het dalstation. Eigenlijk is dit een ideaal skigebied voor gezinnen met jonge kinderen. Het is er niet druk, de liftpas is niet duur, je kunt er rodelen en er zijn heerlijke restaurants. Met de gratis skibus ben je in enkele minuten bij de gondel die je het gebied van Châtel inbrengt. Ook de skiërs en boarders die behoefte hebben aan meer pistekilometers komen zo aan hun trekken.

null

Nieuw in 2019

In februari 2019 worden, ook in het gezellige Abondance, de appartementen van Les Châteaux d’Abondance geopend. De appartementen zijn nu al te reserveren. Dit is het nieuwste project van Romex. Het zal de luxe hebben die we van het bedrijf gewend zijn, met compleet uitgeruste accommodaties. Dit complex herbergt tevens een zwembad, wellness en je auto kun je gratis parkeren in de overdekte parkeergarage. Na het skiën kun je genieten van de goede restaurants die in Abondance en het nabijgelegen La Chapelle d’Abondance te vinden zijn. Het zal je niet verbazen dat je hier geweldig kunt racletten, want de beroemde Abondance kaas komt uit deze regio!

null

20% korting!

Ben je dus op zoek naar ruime en luxe appartementen dan zou het zomaar kunnen dat je je volgende wintersport in een van deze schitterende accommodaties op minder dan 950 kilometer van Utrecht doorbrengt. En om het nog aantrekkelijker te maken krijg je ook nog eens 20% korting op je boeking bij Mont Blanc Alpine Estate of Les Châteaux d’Abondance. Neem contact op met Romex Restate via 079-3625822 of kijk op de website. Daarnaast ontvang je bij aankomst een culinaire boodschappenmand met prachtige Franse wijnen en heerlijke streekproducten!

Voorwaarden:

  • Actie is geldig t/m 31 januari 2019
  • De 20% korting is inclusief de eventuele vroegboekkorting van 10%
  • Niet te combineren met eventuele andere kortingen
  • Enkel te activeren via de verhuurorganisatie Romex Restate (online, mail of telefonisch)
  • Deze aanbiedingskorting verzilveren door de kortingscode “NSV” in te voeren.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.