Rondom de Pitztaler Gletscher is het momenteel heel erg goed wintersporten. Het heeft goed gesneeuwd en de sneeuw is op en naast de pistes gewoon perfect. Iedereen die die kant op gaat gaat een fantastische tijd tegemoed. Dit gebied is niet bekend als zodanig maar het is een echte freeride spot. Je kunt hier fantastisch off-piste knallen.

Daniel
is als snowboardgids en skileraar de hele winter in de Alpen te vinden. Hij houdt ons op de hoogte van de condities op en naast de piste!

Goed om te horen! Daar staan we binnenkort op de piste ;-)

Heerlijk!

Gang is alles

Ziet er goed uit Daniel ! Is weer eens lekker om iemand zo op z,n board en up tempo te zien knallen en carven. Mooie en snelle kantenwissel vanuit de onderbenen !

Krijg er weer de kriebels van als ik dit ziet, maar aankomend weekend is het gelukkig weer zover…

Tegemoed?

Mr. Slow

ik zou willen weten of je makkelijk van het skigebied zillertal kaltenbach naar mayerhofen kan ? Ik vind overal wel kaarten maar het is moeilijk om mij voor te stellen waar het ene tov het andere ligt. Wij vertrekken naar uderns met pasen en ik vroeg me af op welk skigebied ik dan best terecht kan ?

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie