Wintersport vanuit een premium chalet in Wagrain

gesponsord op 18 september 2018

null

Het kan niet beter: een skivakantie in een eigen chalet en zicht op de gondels op de berg. Vanaf 1 december 2018 wordt deze droom werkelijkheid, dan zijn de Prechtlgut-chalets in Wagrain in het Salzburgerland open voor een heel nieuwe beleving van de wintervakantie. ‘Wonen zoals toen, met de luxe van nu’ is het motto van deze schitterende nieuwe accommodaties.

Direct aan de lift

De gezellige en luxe chalets liggen direct tegenover de Grafenberg-skiliften in Wagrain. Dat betekent dus ski-in, ski-out in de Snow Space Salzburg, een van de meest populaire skigebieden van Oostenrijk. In dit skigebied liggen er 120 kilometer aan pistes klaar om ontdekt te worden. De liften beslaan de drie dalen tussen de plaatsen Flachau, Wagrain en St. Johann. Ook het skigebied van Kleinarl - Flachauwinkl en Zauchensee ligt dichtbij. Ook voor de écht fanatieke skiërs zijn de Prechtlgut chalets een uitstekende uitvalsbasis dankij de centrale ligging in de Ski amadé, dat in totaal 760 kilometer heeft liggen.

null

Niets tekort

Op de piste komen de wintersporters niets tekort en ook in de Prechtlgut chalets hoeven er geen compromissen gesloten te worden. De chalets variëren in grootte van 85 tot maar liefst 150 m² en zijn opgetrokken uit oud hout en natuursteen. Het interieur ademt de typische chaletsfeer met karakteristieke en rustieke, volledig houten meubelen, gedempte natuurstoffen, knusse hoekjes en een centrale open haard. Uiteraard mag ook de wellness niet ontbreken. Na een dag op de piste is het heerlijk ontspannen in de sauna-stoomcabine, rustruimte of juist in je eigen hottub op het terras van je chalet.

null

Gevarieerd skigebied

De wellness zal ongetwijfeld goed gebruikt worden, want dit skigebied nodigt uit om veel kilometers te maken en dan is er niets lekkerder om aan het einde van de dag weer heerlijk te ontspannen. Geniet van de lange dalafdalingen naar de dorpen Flachau, Wagrain en Alpendorf, of maak met de hele familie een mooie tocht. Onderweg geniet je van de gezellige hutten die je in dit gebied kunt vinden. Toch is de kans bijzonder groot dat je in je eigen chalet de lunch geniet. De G-Link gondel die de Grafenberg met de Griessenkareck verbindt zweeft hoog boven de chalets en dus ben je vanuit iedere plek in het skigebied snel weer terug.

Heerlijk dineren

's Avonds kun je genieten van het gezellige Wagrain, maar je kunt ook aanschuiven in het authentieke Alpen Alm Restaurant in het luxe bergdorp rond de Prechtlgut chalets. Geniet van de lokale specialiteiten en vul het energieniveau weer aan zodat je weer helemaal klaar bent om de volgende dag weer te genieten op de piste!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.