Pure luxe met Sunweb Excellent

gesponsord op 10 januari 2019

null

Wil je het op vakantie zeker niet minder luxe hebben dan thuis? Of er juist nog even een flinke schep bovenop doen? Dan ben je bij de accommodaties van Sunweb Excellent aan het juiste adres. Hier geniet je met volle teugen in een selectie van high-end hotels, appartementen en chalets. Het design is indrukwekkend, de service onovertroffen, het eten fantastisch en de wellness waanzinnig. We hebben een aantal geweldige accommodaties in populaire bestemmingen in de Alpen voor je op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete bestemming er niet bij? Bekijk dan hier alle wintersportvakanties van Sunweb Excellent!

null

1) Vaya Fieberbrunn

Het pittoreske dorpje Fieberbrunn maakt tegenwoordig deel uit van het gigantische skigebied Saalbach - Hinterglemm - Leogang - Fieberbrunn met 270 kilometer aan pistes. Verblijven doe je in stijl in de appartementen van Vaya Fieberbrunn die maar liefst 4,5 ster hebben. Dit is een nieuw gebouwd luxe resort, beschikt over een binnen- én buitenzwembad en uiteraard over een luxe wellness. Het ligt ook nog eens op loopafstand van de gondel.

null

2) Vaya St. Zeno Lodge

Genieten met een grote G, dat is wat centraal staat in de Vaya St. Zeno Lodge in Serfaus. De accommodatie is gebouwd in 2016 en beschikt over alle voorzieningen waar je als veeleisende wintersporter naar op zoek bent. Met een trendy restaurant, spa en verwarmd binnenzwembad kom je niets tekort! En dan heb je ook nog eens toegang tot het mooie skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis met z’n kleine 200 kilometer aan pistes.

null

3) Vaya Resort St. Anton

De Arlberg is rijk aan historie, hier is de moderne wintersport gestart in de jaren '30. St. Anton am Arlberg is het middelpunt van Ski Arlberg, één van de beste skigebieden van Oostenrijk. Op een toplocatie in dit gebied ligt het Vaya Resort St. Anton. Je vindt hier luxe wellness en een trendy restaurant. De après-ski en de off-piste mogelijkheden in St. Anton am Arlberg zijn ongekend! Dit is echt een gebied waar sportieve skiërs heel veel uitdaging zullen vinden.

null

4) Vaya Hotel Sölden

Het bruisende Sölden is een van de meest populaire bestemmingen in Oostenrijk. Wanneer je hier in alle luxe wilt verblijven dan is het Hotel Vaya Sölden (4,5 ster) misschien wel wat voor jou. Het hotel ligt op loopafstand van de lift en beschikt over een luxe panorama spa en zeer luxe kamers. Dankzij de centrale ligging ben je ook snel bij de gezellige après-ski die Sölden rijk is!

null

5) Vaya Terrazena Serfaus

Net zoals de St. Zeno Lodge ligt ook Vaya Terrazena in het mooie Serfaus op loopafstand van de lift. Deze perfecte residence is echt de ultieme plek voor een onbezorgde wintersportvakantie. De moderne appartementen zijn in de typische Tiroolse stijl ingericht en ademen veel warmte door het gebruik van mooie natuurlijke materialen zoals hout en leer. 's Middags kan je heerlijk relaxen in de sauna en het Turks stoombad van deze geweldige accommodatie met 4,5 ster.

Bekijk hier alle wintersportvakanties van Sunweb Excellent!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.