Beleef de ultieme wintersport in de familievriendelijke Wildkogel Arena

gesponsord op 17 oktober 2018

null

De Wildkogel Arena ligt een beetje verscholen tussen de grote skigebieden van het Zillertal en de Kitzbüheler Alpen. Toch vind je hier dik zestig kilometer aan gevarieerde pistes. Maar liefst 85% van de pistes zijn rood en blauw van kleur en dat maakt het skigebied zeer geschikt voor gezinnen. Je vindt er mooie kinderlanden en het skigebied is zeer sneeuwzeker, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van vele sneeuwkanonnen als Moeder Natuur het een beetje af laat weten.

De schitterende Nationalpark Chalets in Neukirchen
De schitterende Nationalpark Chalets in Neukirchen

Nieuw in 2018/2019

Komend seizoen wordt er een nieuwe 10-persoonsgondel, de “Ganzer X-press”, geopend. Deze nieuwe lift brengt je vanaf de Ganzer Grundalpe naar de Pfeifferköpfl. Onderweg kruist deze gondel de bestaande 6-persoons stoeltjeslift. Het bergstation van de nieuwe gondel ligt zo’n 60 m ten westen van het bergstation van de Pfeifferköpfllift. Nog meer comfort op de berg dus! Dat comfort heb je uiteraard ook in de verschillende accommodaties die door ChaletsPlus in Neukirchen am Grossvenediger en Bramberg am Wildkogel worden aangeboden, zoals in de Nationalpark Chalets in Neukirchen.

Het Smaragdresort in Bramberg am Wildkogel
Het Smaragdresort in Bramberg am Wildkogel

Een keer wat anders doen op de berg

Een keertje wat anders doen dan skiën of snowboarden met het hele gezin? In de Wildkogel Arena vind je de langste verlichte rodelbaan van Europa! Dit is echt een superleuke activiteit om met het hele gezin te doen. Deze rodelbaan is maar liefst 14 kilometer lang en eindigt in Bramberg. Je kunt dan meteen naar je accommodatie lopen, want het Smaragdresort in Bramberg am Wildkogel ligt direct bij de lift en aan de piste!

Authentieke dorpen

Bij het skigebied liggen de dorpen Bramberg am Wildkogel en Neukirchen am Grossvenediger. Hier vertrekken twee gondelbanen die je midden in het skigebied afzetten. Het zijn twee authentieke Oostenrijkse dorpen die lang niet zo massaal zijn als het nabijgelegen Gerlos. Hier beleef je de ultieme gezinsvakantie met tijd voor elkaar! Dat geldt ook voor Wald im Pinzgau, dat iets verder van het skigebied af ligt. Wil je nog meer kilometers piste? Dan ben je vanuit deze drie dorpen snel in de Zillertal Arena of het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg, waar er nog honderden kilometers piste aan je voeten liggen.

Perfect voor gezinnen

Wanneer je op zoek bent naar een chalet of appartement direct aan de piste in Oostenrijk, dan is de kans groot dat je bij ChaletsPlus uitkomt. Al sinds 1996 is het bedrijf actief in de populaire Oostenrijkse skigebieden en inmiddels is het uitgegroeid tot dé aanbieder van accommodaties met een hoog kwaliteitsniveau én persoonlijke service. Eén van de nog onontdekte parels in het aanbod is de Wildkogel Arena, een skigebied dat ideaal is voor het hele gezin!

Bekijk hier meer informatie over de chalets en appartementen van ChaletsPlus in de Wildkogel Arena!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.