Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Les Gets is een leuk boerendorp wat is uitgegroeid tot een authentieke wintersportplaats aan de Franse zijde van de Portes du Soleil. Het dorpje is uitermate geschikt, vanwege de niet al te moeilijk pistes en het leuke kinderland voor ouders met kinderen. Als je lange tochten wilt maken door de gehele Portes du Soleil is het echter niet de meest centrale plek, daartegenover staat weer dat de piste op de Mont Chery erg de moeite zijn. Vooral de zwarte. En na het skiën is de Après-ski zeker in de drukkere weken erg goed, helemaal voor Franse begrippen.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.
Tiny-M28 oktober 2018 · 12:48

Je hebt de condities wel uitgezocht hoor! Wanneer was dit?

Rogierauteur28 oktober 2018 · 16:12

@Tiny-M Eerlijk gezegd had ik liever een zonnetje gehad, voor het opnemen van een live report. Dit was afgelopen jaar begin maart.

Click. Click. Peace
Tiny-M28 oktober 2018 · 16:29

Voor de beelden snap ik het, maar wat een fantastische sneeuw met goed zicht ook nog. Stuk beter dan ik in januari had. Misschien komend seizoen weer een herhaling van pds.

*bericht bewerkt door Tiny-M op 28 okt 2018 16:29

Plaats een reactie