BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Alpine skiër Maarten Meiners klaar voor komend seizoen

Alpine skiër Maarten Meiners klaar voor komend seizoen

Jordan-P op 24 oktober 2018 · 0 reacties

Het kledingmerk J.Lindeberg en alpine skiër Maarten Meiners zijn een samenwerking aangegaan. Komende winter zal Meiners op en naast de piste te zien zijn in speciaal geselecteerde outfits van het Zweedse kledingmerk. Het winterseizoen staat voor de deur en Meiners kijkt al uit naar de eerste World Cup in Sölden, Oostenrijk op 28 oktober. ‘Ontzettend gaaf om met dit prachtige merk samen te werken. De kleding is echt fantastisch; het ziet er goed uit en is technisch van hoogstaande kwaliteit. Ik eis veel van mijn kleding en materiaal, daarom kies ik alleen voor het beste.’ Samen met POC en Hestra kan Meiners nu met J.Lindeberg in geheel Zweedse stijl toewerken naar het WK in Åre in februari 2019.

Maarten Meiners is een van de meest succesvolle Nederlandse alpine skiers aller tijden. In zijn carrière heeft hij met top 10 resultaten in Europa Cup en Junioren Wereldkampioenschappen en een top 20 resultaat bij de Wereldkampioenschappen unieke prestaties behaald. Hij staat op dit moment op plek 58 op de wereldranglijst op de reuzenslalom, ook hier de eerste Nederlander in de top 100. En heeft de ambitie om in de komende jaren een plek in de top 30 van de wereldranglijst te veroveren.

Meiners heeft naast zijn ski carrière een Universitaire bachelor afgerond in Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast ervaring met het geven van ski clinics en presentaties voor zijn sponsors als ERU Prestige, Audi en Active Professionals. Dit seizoen maakt Meinders deel uit van Team Global Racing. In de samenwerking met J.Lindeberg zal komende winter professionele foto- en video content worden gemaakt.

Meer informatie over J.Lindeberg op www.jlindeberg.com

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!


Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.