Je eigen appartement kopen…

gesponsord op 03 maart 2014

null

Droom jij ook weleens weg bij de gedachte een eigen appartement in de Alpen te bezitten? Gewoon een aantal keer per jaar alles in Nederland achter je laten en ‘thuis’ komen in de sneeuw. Uiteraard moet het skigebied dan sneeuwzeker zijn en uiteraard groot genoeg zodat je niet snel uitgeskied raakt op je nieuwe (t)huisberg.

…in Les Ménuires
In het Franse Les Ménuires, een van de dorpen in het Franse megagebied Les Trois Vallées, wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw appartementencomplex. Het complex Le Coeur des Loges zal 124 appartementen gaan tellen. En die appartementen worden behoorlijk luxe. Viersterren niveau en uiteraard direct aan de piste.

null

Faciliteiten
De appartementen liggen vlakbij winkels en restaurants en een bakkertje is ook in de buurt. Wanneer je na een lange dag op de pistes thuis komt is het heerlijk ontspannen in het indoor zwembad, sauna of spa, waar iedere eigenaar van een appartement in het complex gebruik van kan maken. Uiteraard kan je je auto kwijt in de overdekte parkeergarage en je ski’s in de skilockers. Het klinkt als de ideale ‘ski-in, ski-out’ locatie.

MMV
De appartement worden verkocht met een zogenaamde leaseback constructie en zijn in beheer van MMV. Nou zal je dat wellicht niet zo veel zeggen, maar MMV is een van de grootste aanbieders van accommodatie in de Franse Alpen met een track-record van meer dan 25 jaar. Zo is je eigen appartement in Les Ménuires dus ook zeer geschikt als investering.

Kijk voor meer informatie over Le Coeur des Loges in Les Ménuires op de site van de PURE International Benelux.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.