Beleef de mooiste winterse dagen in St. Johann in Salzburg

gesponsord op 14 november 2018

null

Het gezellige St. Johann in Salzburg ligt op zo’n 60 kilometer van de stad Salzburg en hier komen zowel in de zomer als winter mensen uit de hele wereld naartoe die even de stress en de sleur van alledag willen vergeten. Even tot rust komen met familie en vrienden. Dat kan prima, want met 120 kilometer pistes, heel veel andere activiteiten en een bruisende binnenstad biedt St. Johann in Salzburg alle ingrediënten voor een geslaagde wintersport!

null

Snow Space Salzburg

Vanuit Alpendorf sta je direct op de pistes van de Snow Space Salzburg. Hier vind je 120 kilometer perfect geprepareerde pistes. Zowel fanatieke skiërs als de absolute beginners vinden hier genoeg uitdaging om een heerlijke vakantie te beleven. Vanuit Alpendorf kun je mooie tochten maken richting Wagrain en Flachau. Onderweg geniet je van heerlijke gerechten in traditionele berghutten. De hotels in Alpendorf liggen direct aan de aan piste en je kunt zonder de skibus te pakken dus meteen de lift in stappen.

null

Skiën in de stad

St. Johann heeft echter nog een kleine geheimtip. De Hahnbaum lift ligt in het centrum van de stad en op deze huisberg kunnen de absolute beginners hun eerste bochten maken. Zonder drukte, zonder stress en ook nog eens zonder kosten, want deze sleeplift is gratis. Ideaal dus om kennis te maken met skiën of met de allerkleinsten het eens te proberen.

null

Even wat anders dan skiën of snowboarden

Naast genieten op de piste is er in St. Johann in Salzburg ook meer dan genoeg te doen wanneer je eens een keer een andere activiteit wilt ondernemen. Stap eens in een paardenkoets om een romantisch ritje te maken. Altijd een succesnummer is rodelen met vrienden, dat kan zowel in de avond als overdag!

null

Shoppen en dineren

Wanneer je wat minder actief bezig wilt zijn, dan leent het gezellige St. Johann in Salzburg zich uitstekend om eens lekker te gaan shoppen. Of je nou op zoek bent naar een traditionele dirndl, de perfecte uitrusting om de berg mee af te knallen, of juist op zoek bent naar de nieuwste designerkleding, de kans is bijzonder groot dat je in St. Johann gaat slagen. Als dat gelukt is dan zal het geen probleem zijn om extra te genieten van een koffie met een heerlijke Sachertorte. Het maakt St. Johann in Salzburg tot een wintersportbestemming met nét dat beetje extra!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.