BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Win een jack van J.Lindeberg!

Win een jack van J.Lindeberg!

gesponsord
Geplaatst op 9 november 2018

We mogen weer een aantal leuke wintersportspullen weggeven! Een jack van het Scandinavische merk J.Lindeberg en een setje skisokken van Falke! Het J.Lindeberg Jarvis Fieldsensor sweatjack (€ 120,-) is een heerlijk sportief jasje. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen en uitstekende duurzaamheid van de fieldsensor-technologie werkt dit 100% polyester sweatjack perfect als technische tussenlaag.

Daarnaast kun je een setje sokken van Falke winnen, de SK4 Degrade (ter waarde van € 36,-). Altijd handig om extra in de tas te stoppen! Dankzij de lichte voering zijn deze skisokken perfect voor alle custom fit-skischoenen. Het drielaags design zorgt voor een snel vochttransport, directe krachtoverbrenging en een goede controle.

Wat moet je doen?

1) Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief op wintersport.nl/nieuwsbrieven. 2) Stuur een mail naar prijsvraag@wintersport.nl met je kledingmaat plus de vermelding 'man' of 'vrouw'.

Deze verlotingsactie geldt alleen voor onze nieuwsbriefabonnees. Het mag duidelijk zijn dat wanneer je al abonnee bent van de wekelijkse nieuwsbrief je je uiteraard niet nóg een keer hoeft in te schrijven.

Deze winactie loopt tot 13 december 2018 en is ook gepubliceerd in Wintersport Magazine.