Vier Sinterklaas met Decathlon!

gesponsord op 29 november 2018

Het heerlijk avondje komt er weer aan en de kans is groot dat je nog een aantal cadeaus moet halen om in een surprise te verwerken, in een zak te doen of in een schoen te stoppen. Dat begrijpen ze bij Decathlon maar al te goed! Je kunt bij deze sportgigant met een zeer uitgebreid winterassortiment tegen wel hele scherpe prijzen terecht voor leuke cadeaus waar de Sint zeker mee aan kan komen. En om het hem nog makkelijker te maken: bestel je op werkdagen voor 21:30, dan heb je het de volgende dag al in huis. Scheelt weer een ritje over het dak!

null

1) Wed’ze G500 S3 Skibril - € 24,99

Deze goggle met de futuristische naam G 500 S3 is perfect om te skiën bij zowel bewolkt als zonnig weer. De lens biedt 100% bescherming tegen schadelijke uv-straling. Dankzij de dubbele lens wordt de condensvorming beperkt. Dat betekent dus dat de bril niet zo snel beslaat, zeker ook omdat de binnenste lens is uitgerust met antifog coating. De goggle is er in twee maten (S en L), waardoor de bril zowel geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard past de Wed’ze G500 S3 perfect bij de helmen van Wed’ze en is de goggle verkrijgbaar in diverse kleuren.

null

2) Wed’ze H300 Skihelm - € 29,99

Is jouw helm inmiddels aan vervanging toe? Dan is de Wed’ze H300 misschien wel de helm voor jou. Dankzij de Light Shell Construction is de helm zeer licht en voel je eigenlijk nauwelijks dat je 'm op je hoofd hebt. Dit wordt in-mold genoemd, waarbij de polycarbonaat buitenschaal rechtstreeks op de EPS binnenschaal wordt gegoten. Technisch hè! Tel daar het Venting System dat de warmte in de helm reguleert en het Turnring System dat ervoor zorgt dat je de helm heel eenvoudig en precies kunt afstellen en je hebt een goede helm voor een nog betere prijs.

null

3) Wed’ze Feel 150 S2 - € 59,99

Dit is een helm en goggle inéén. De Feel 150 S2 van Wed’ze beschermt zowel je hoofd als je ogen (ook ideaal voor brildragers). Deze helm is gemaakt met een hard shell construction, die steviger en robuuster (maar ook wat zwaarder) is dan de eerder genoemde Light Shell Construction. De buitenschaal bestaat uit ABS en is bestand tegen hevige schokken, terwijl de binnenschaal van EPS de schokken dempt. Ook deze helm is uitgerust met Venting System en Turning System. De lens van het vizier is een S2 lens. Deze enkele enkele lens, die uv-straling en condens weert functioneert goed bij elk soort weer.

null

4) Wed’ze G140 Skibril - € 14,99

Wow, een ski- of snowboardbril voor € 14,99 met dubbele lens! Die kan de Sint er nog wel in de zak bij stoppen! De G140 van Wed’ze is beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard beschermt deze goggle 100% tegen schadelijke uv-straling en beschikt hij over ‘ESSENTIEL’. Dit is een anticondens-systeem, dat bestaat uit een dubbele lens, waarbij de binnenkant van de binnenste lens is behandeld. Wrijf dus nooit met een doekje over de binnenste lens, want dan beschadig je deze coating!

Nog meer winterse en sportieve cadeaus voor Sinterklaas vind je op de website van Decathlon!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.