BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ziener kleedt alpineski-selectie van de Nederlandse Ski Vereniging

Ziener kleedt alpineski-selectie van de Nederlandse Ski Vereniging

Jordan-P op 19 november 2018 · 0 reacties

Ook aankomend seizoen is het merk Ziener de kledingsponsor van de alpineski-selectie van de Nederlandse Ski Vereniging. Het sportieve, modieuze kledingmerk is al langere tijd de perfecte partner voor de Nederlandse Ski Vereniging en viert dit jaar haar 20-jarig bestaan voor de Teamwear-collectie.

Ziener Teamwear-collectie 20-jarig bestaan

Het Duitse familiebedrijf Ziener uit Oberammergau is al 71 jaar de specialist voor skihandschoenen en functionele kleding. Twintig jaar geleden zorgden de persoonlijke passie en talloze wintersport-ervaringen van het personeel ervoor dat de eerste Ziener Teamwear-collectie werd ontwikkeld. De medewerkers erkenden al snel de vraag naar functionele, technisch hoogwaardige en vooral eigentijdse teamkleding. Daarom initieerden ze in het seizoen 1998 / 1999 de eerste stappen in het ontwerpen van wat nu de meest succesvolle kledinglijn van Ziener is.

Nauwe relaties met de skiwereld

Tegenwoordig is Ziener teamwear onderverdeeld in drie verschillende collecties, waardoor ze aan alle wensen en wensen van de klanten kunnen voldoen. De producten variëren van technische, traditionele skikleding tot het hoogwaardige drielagen-systeem. Dankzij de nauwe relaties met de skiwereld is Ziener de afgelopen jaren tot één van de toonaangevendste teamkledingmerken uitgegroeid. De klassieke collectie werd - met groot succes met gespecialiseerde race-sportartikelen voor skischolen en professionals uitgebreid.

Samenwerking Nederlandse Ski Vereniging & Ziener

“We zijn verheugd dat we de al bestaande samenwerking met Ziener verder kunnen uitbreiden. Onze atleten kunnen mede dankzij deze hoogwaardige kleding optimaal presteren. Voor hen is het van belang dat zij onder iedere omstandigheid over de juiste kleding beschikken,” aldus commercieel manager Merijn Vunderink van de Nederlandse Ski Vereniging.

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!


Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.