Afgelopen seizoen zijn we gestart met de opnames van de SnowShow! Kristy, René en ik nemen je mee op hun trips door de Alpen. We laten je niet alleen het skigebied zien, maar ook andere leuke activiteiten die je kunt ondernemen!

In deze laatste aflevering van de SnowShow van dit seizoen zijn we op bezoek in het hoogste skistation van de Alpen: Val Thorens! In dit zeer sneeuwzekere skigebied dat deel uitmaakt van de gigantische Les Trois Vallées verblijven we bij Club Med. Aangezien dat voor ons allemaal de eerste keer is levert dat behoorlijk wat nieuwe eerste indrukken op! Het mag duidelijk zijn dat het skigebied bijzonder groot is, maar in Val Thorens ligt ook een geweldige rodelbaan. Die gaan we uiteraard ook verkennen!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Plaats een reactie

Niet voor niets mijn meest favo skigebied!!😁😍
Maar het mooiste van L3V helaas gemist want dat is toch echt wel Meribel en Courchevel!
Meer sfeer en bomen in combinatie met glooiende pistes.
Waar VT soms druk kan zijn zijn LM, CO en Meribel dat een stuk minder naar mijn mening ik haat drukte maar nooit last van gehad in januari! 😁
Club Med…jullie vertoeven ook altijd wel in dikke luxe…jaloers!!! 😋

*bericht bewerkt door Freerider op 02 dec 2018 09:37

Ik hoop dit jaar eindelijk te kunnen gaan naar Valtho. We gaan last minute beslissen ivm condities maar ben toch beetje bevoordeeld om naar daar te gaan. Zeker geen slechte keuze lijkt me, al zal het wel geen Clubmed zijn 😁

Absoluut heerlijk inderdaad aan het einde van het seizoen. Dan is het met de drukte prima gesteld. Let er wel op dat als je in de laatste week april of begin mei gaat dat de rest van Les Trois Vallées al gesloten is. Ook dan voldoet Val Tho prima. Doordat de pistes écht rondom het dorp liggen kun je uitstekend met de zon mee skiën/boarden.

@Arjen Komen er ook afleveringen waarbij René en Kristy jou ergens mee naar toe nemen? Niet dat het erg is hoor, je bent duidelijk op de meest fantastische plekken geweest.
Wel voel ik me af en toe een arme sloeber als ik de accomodaties en restaurants voorbij zie komen :D 😓

Wat een leuke film over “ons” huisgebied! (Tenminste, ik vind dat we dat wel mogen zeggen na 20 jaar en min. 50 weken L3V 😁)
Idd jammer dat jullie niet naar de andere valleien niet konden, vind zelf ook de pistes rond Meribel/Courchevel altijd erg gaaf met de rode Combe de Saulire helemaal naar beneden naar Le Praz als absolute topper. 😍
Hopelijk komt er nog een film maar dan vd andere valleien!

*bericht bewerkt door MiTi op 02 dec 2018 12:21

Winter is coming

Jullie hebben het getroffen hoor! Een paar dagen eerder was het ook al goed te doen, maar jullie beelden en condities zijn echt geweldig. Gelukkig heb ik begin mei hetzelfde gehad in Cervinia, dus jaloers ben ik niet :)

Ziet er weer goed uit! Nog een opvolging in de andere valleien komend jaar :)

Voor de mensen die een mondje Frans spreken is dit een blik op de logistiek van hetzelfde L3V.

https://youtu.be/oCZxjibNK9c

*bericht bewerkt door Morzel op 02 dec 2018 13:13

Dank voor deze mooie film van mijn favoriete wintersportplaats!

Volg mij op Twitter @SkieurVT

Aha… Zo spreek je die plaats dus uit…
Ik sprak het altijd uit als “Val Torns”.

Wintersport, het beste wat er is.

Aha… Zo spreek je die plaats dus uit…

luuk777w op 3 dec 2018 07:24

Nou eh nee. Ik heb er ooit een stukje over geschreven: https://appartement-valthorens.nl/weblogmap/gewoon/hoe-spree…

Volg mij op Twitter @SkieurVT

Aha… Zo spreek je die plaats dus uit…

luuk777w op 3 dec 2018 07:24

Nou eh nee. Ik heb er ooit een stukje over geschreven: https://appartement-valthorens.nl/weblogmap/gewoon/hoe-spree…

Skieur op 3 dec 2018 07:32

Oh haha…
Naja, zo dan dus…

Wintersport, het beste wat er is.

Ok, ik moet duidelijk een tweede trip in het voorjaar gaan plannen. Wat ziet dit er allemaal geweldig uit!

Bergen + Sneeuw = ❤

Geweldig gebied! Zoals hierboven al eerder wordt benoemd is het jammer dat jullie de andere valleien niet hebben kunnen doen, vooral de vallei van Méribel vind ik echt fan-tas-tisch!

Voor komend seizoen nog niets geboekt maar zou zomaar kunnen dat het uiteindelijk weer L3V wordt. We zitten overigens altijd (3x geweest) in St. Martin de Belleville. Lekker centraal en met 2 liften ben je in Les Menuires of Meribel. Daarnaast vind ik het een heel leuk en gemoedelijk dorpje wat eenvoudig aan te rijden is…

Tijd voor een volgende snowshow?? Ik ben snowmagazine en Off-piste wel weer zat;)

Let it snow
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie