Musthaves voor een beginnende wintersporter

gesponsord op 18 december 2018

null

Het is een moment dat zelfs de meest fanatieke wintersporter heeft meegemaakt: de allereerste keer op wintersport. Je krijgt dan te maken met nogal wat verschillende vragen. Uiteraard moet je een keuze maken voor een bestemming, maar je zult ook een passende uitrusting bij elkaar moeten shoppen. Je wilt natuurlijk niet direct de hoofdprijs betalen, maar wel uiteraard wel kwalitatieve materialen als je op de piste staat! Welke items moet je hebben als je voor het eerst op wintersport gaat? Decathlon heeft hier een hele handige wintersport checklist voor gemaakt, maar wij hebben alvast deze materialen voor je op een rij gezet.

1) Skijassen

De skijas is natuurlijk het meest in het oog springende deel van je uitrusting. Bij Decathlon vind je skijassen van Wed’ze die aan al je eisen voldoen. Ze zijn lekker warm en goed waterdicht. Er zijn gevoerde versies, maar ook meer technische shells (niet gevoerde jassen), waaronder je kleding in je lagen kunt dragen. Zowel voor dames, heren als kinderen is er een uitgebreid assortiment. Een skijas van Wed’ze is al beschikbaar vanaf € 17,99!

2) Skibroeken

Ook de skibroeken bij Decathlon zijn van het merk Wed’ze. Ze zijn bijzonder comfortabel en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Je vindt er diverse varianten, van gevoerde broeken tot zeer technische modellen. Ook voor de kinderen is er voldoende keuze. Er is al een skibroek bij Decathlon verkrijgbaar vanaf € 14,99!

3) Skihandschoenen

Niets zo vervelend als koude vingers. En dus is de keuze voor een goede handschoen zeer belangrijk. Of heb je liever een want? Voordeel daarvan is dat ze nog warmer zijn! Decathlon heeft een ruim assortiment aan skihandschoenen voor dames, heren en kinderen. De skihandschoenen van Wed’ze beschermen tegen de kou en zijn waterdicht. Een goede handschoen hoeft niet duur te zijn, want je hebt al een handschoen bij Decathlon voor € 4,99!

4) Skisokken

Goede skisokken helpen koude voeten te voorkomen. Gelukkig zijn de skisokken van Wed´ze erg comfortabel en warm. Daarmee behoren koude voeten tot het verleden! De skisokken zijn in een groot aantal kleuren te koop, voor volwassenen en kinderen. En het hoeft zeker niet meer het sluitstuk van de begroting te zijn, want skisokken zijn bij Decathlon al te koop vanaf € 1,99!

5)Thermo ondergoed

Vraag aan iedere ervaren wintersporter wat de beste manier is om je te kleden en je zult horen dat je verschillende laagjes moet dragen. Het thermo ondergoed van Wed’ze is lekker warm en zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Het thermo ondergoed is in een groot aantal kleuren te koop, voor volwassenen en kinderen. Uiteraard zijn er zowel broeken als truitjes te koop, al vanaf € 3,99!

null

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.