BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Winnen: een paar HEAD Super Joy ski's!

Winnen: een paar HEAD Super Joy ski's!

gesponsord
Geplaatst op 4 januari 2019

HEAD Super Joy
HEAD Super Joy

Wat is er leuker dan de komende wintersport je afdalingen maken op een paar gloednieuwe ski's? Dat is natuurlijk om die afdalingen te maken op ski's die je gewonnen hebt! Wij mogen van HEAD een paar Super Joy ski's weggeven. En sorry heren, maar dit zijn high performance ski's voor dames. Dat betekent natuurlijk niet dat jullie niet mogen meedoen, wellicht scoor je heel veel punten bij je vrouw of vriendin wanneer je met deze ski's thuiskomt!

HEAD Super Joy

De HEAD Super Joy is de ideale keuze voor ervaren dames die een behoorlijke dosis techniek hebben. Het is een perfecte ski voor op de pistes die van gas geven houdt. De ski is goed stabiel op hoge snelheid, maar dankzij het lichte gewicht heel makkelijk te sturen. Je bespaart daarmee behoorlijk wat energie. Carve je bochten met volledige stabiliteit en controle en til je skiën naar een hoger niveau!

Hoe maak je kans?

Je maakt kans op de HEAD Super Joy door antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke technologie wordt gebruikt in de HEAD Joy - dames ski lijn van Head?

Het antwoord op deze vraag vind je op head.com. Mail je antwoord voor 15 januari 2019 naar prijsvraag@wintersport.nl onder vermelding van HEAD Joy. Uit de goede antwoorden wordt één gelukkige winnaar getrokken. En misschien ski jij deze winter dan wel op een nieuw paar HEAD Super Joy ski's!

Meer informatie over de ski's van Head vind je op head.com.

Update: de HEAD Super Joy ski's zijn gewonnen door Angela Bartels. Gefeliciteerd!