Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Met J.Lindeberg freeriden in Sportgastein

gesponsord op 20 december 2018

Met J.Lindeberg pro Sandra Lahnsteiner

Het mekka voor freeriders: one-lift-wonders, oftewel miniskigebieden met maar één liftverbinding naar de top, waar je na sneeuwval veel onverspoord terrein vindt vanwege het lage bezoekersaantal. Ze zijn dun gezaaid in de Alpen aangezien de kosten veelal niet tegen de baten opwegen. Sportgastein behoort tot dit illustere lijstje, waar we tijdens de nationale skitest off-piste verbleven, vergezeld van een dik pak poeder. Deze fotoreportage is een ode aan de 2.686 meter hoge Kreuzkogel, vanwaar we de hele dag middels de gondels van de Goldbergbahn top to bottom poederafdalingen konden maken.

J.Lindeberg: roots in Zweden

Tijdens de nationale skitest off-piste droegen de testers kleding van het Scandinavische J.Lindeberg. Dit merk is in 1996 opgericht in het Zweedse Stockholm is aan een opvallende opmars bezig in de wintersport. Bij J.Lindeberg wordt mode gecombineerd met sport en dat zorgt voor zeer technische en functionele kleding die er ook nog eens zeer goed uitziet. J.Lindeberg ondersteunt de Alpine Ski World Cup, maar ook atleten zoals Sandra Lahnsteiner, die ons in Sportgastein een dag kwam helpen met testen. J.Lindeberg maakt tevens deel uit van ‘1% for the planet’.

Dikke platen

Hieronder vind je een selectie van de beelden die we in Sportgastein met J.Lindeberg geschoten hebben. Meer informatie over J.Lindeberg vind je hier.

Wachten op de cameraman

Roel trekt een dikke spray

Thijs vindt mooie onverspoorde sneeuw

Timo wisselt z'n airmiles in

Stukje terug lopen na een off-piste afdaling

Tussen de bomen heb je zicht

Dikke sneeuwval tussen de bomen

Sandra had het duidelijk naar d'r zin

Topmeeting in de lift

Meer informatie over J.Lindeberg vind je hier.