BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Meer grip met Salomon ski's en schoenen

Meer grip met Salomon ski's en schoenen

gesponsord
Geplaatst op 8 januari 2019

De Salomon S/MAX Blast ski en de S/MAX skischoenen sluiten perfect op elkaar aan. Niet alleen op het gebied van design, maar ook zeker qua technologie. Zo zijn zowel de ski's als de skischoenen uitgerust met de Edge Amplifier technologie. Dat betekent maximale grip op de piste!

Edge Amplifier Technologie

De S/MAX Sons of a Blast series onderscheiden zich onder andere door de Edge Amplifier technologie. Met deze technologie wordt 100% van je energie op de staalkanten overgebracht, zodat je een optimale grip hebt. Dankzij de vernieuwende bouw van de ski heb je 30% minder weerstand en 30% meer kantengrip. En dat leidt weer tot heel veel meer plezier!

De S/MAX Blast serie
De S/MAX Blast serie

S/MAX Sons of a Blast

De S/MAX Sons of a Blast serie is de nieuwste piste performance serie van Salomon. In deze lijn vinden mannen vier, en vrouwen drie modellen met die nieuwe Edge Amplifier technologie. De S/MAX Blast is de meest sportieve, op de S/MAX 8 kun je af en toe wat makkelijker gas terug nemen. Tussen deze twee modellen in vind je de S/MAX 12 en S/MAX 10. Hierdoor vindt iedere skiër een ski die bij zijn of haar niveau past en wordt het dus mogelijk om dat heerlijke 'Blast' gevoel te ervaren!

Bootfitting

Naast de Edge Amplifier technologie is er bij de S/Max en MTN lijnen, dit zijn de topmodellen skischoenen van Salomon, dit seizoen een nieuwe vorm van bootfitting geïntroduceerd. Het zogenaamde Custom Shell HD is nóg sneller en efficiënter dan de Custom Shell 360 techniek. Dat komt omdat de buitenschaal van deze schoenen wat dunner is. De stijfheid is daarentegen 40% beter, aangezien het frame van carbon is. Hierdoor heb je de perfect zittende schoen binnen 10 minuten! Voeg hier de naadloze binnenschoen bij op en de pasvorm en het comfort bij zo'n sportief model is nog nooit zo goed geweest!

Wil je meer lezen over de Edge Amplifier technologie, de Salomon S/MAX Blast ski of de S/MAX skischoenen dan kun je hier meer informatie vinden.