Exclusieve shortski met een privejet van ASL Travel

Kristof op 21 augustus 2014· geen reacties

null

Dat wintersport niet goedkoop is, moeten we je wellicht niet meer vertellen. Ook al zijn er manieren genoeg om op je skitrip te besparen, toch blijft er een select publiek houden van net dat tikkeltje meer. Een jacuzzi langs de piste, kaviaar op het terras, of … een privejet naar de sneeuw. Voor dat laatste staaltje luxe staat het Hasseltse ASL Travel al jarenlang bekend. En hoewel het voor de gemiddelde sterveling peperduur is, zijn de vluchten vaak lang op voorhand volgeboekt.

Hoe werkt het?
ASL travel beschikt over een eigen vloot privejets waarmee het 8 passagiers kan vervoeren. Vanuit Antwerpen vertrekt u met een King Air 350 richting Alpen (1u30 vliegen) om vervolgens per taxi richting skigebied gebracht te worden. Geen lange autorit of wachttijden aan de vlieghaven, maar het gemak van je eigen vliegtuig. Was het leven maar zo eenvoudig voor iedereen…

Drie skigebieden in het aanbod: Ischgl, St. Anton en St. Moritz
In het standaard aanbod zijn er drie skigebieden opgenomen die sowieso al tot de verbeelding spreken. Het bruisende Ischgl, levendige Sankt Anton en het mondaine Sankt Moritz. Het spreekt voor zich dat ook dit de eerder duurdere gebieden zijn. Exclusief is en blijft exclusief. Ter plaatse wordt alles tot in de puntjes verzorgd en verblijf je in tophotels. Maar dat mag ook wel, voor dat toch niet geringe prijskaartje.

null
Het interieur van de King Air 350

Kwaliteit kent zijn prijs
Los van de ecologische voetafdruk die zo’n shortski achterlaat, moet je dan ook diep in de buidel tasten. Reken tussen de 1900 en de 2600 euro inclusief BTW per persoon voor 4 dagen skiën, inclusief vlucht, transfers, 4 of 5 sterrenhotel met kamer + ontbijt en VIP skipas. Luxe en exclusiviteit kent duidelijk zijn prijs.

null
Genieten met de grote G

Incentives voor bedrijven
Aan ons is het helaas niet besteed - er van dromen is wel toegestaan - maar wellicht trekken dergelijke reizen vooral bedrijven aan die een extra’tje aan hun klanten willen bieden. Tenslotte kan je je centen beter aan iets nuttig besteden, dan ze aan belastingen te moeten afstaan, toch?

Kristof
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie