Support schone sport

Nina op 08 januari 2019· geen reacties

null

Voor jouw sport, jouw passie… Ga je door het vuur. Jarenlang staat je leven in het teken van keihard trainen. De lat steeds een stukje hoger leggen. De strijd aangaan met de sterksten. Jezelf overtreffen. En als dat lukt? Onbetaalbaar! Dát toont aan dat hard werken loont, plus inspireert en daagt anderen uit. Vooral omdat die prestatie op een schone manier geleverd is. Een moment om heel trots op te zijn.

Maar wat nou als je moet strijden tegen sporters die het níet op eigen kracht doen? Dat zou sport veel minder mooi maken. Want zijn er dan nog wel echte winnaars? Iedereen heeft recht op schone sport en daar moeten we samen voor zorgen.

Sporters, familie, coaches, medische begeleiders, bondsmedewerkers en andere sportfanaten: we moeten allemaal in actie komen. Ons uitspreken en de juiste toon zetten. Via een E-learning kun je gratis, gemakkelijk en snel op de hoogte zijn van zaken rondom doping. Per doelgroepen worden er pakketten aangeboden.

Waar wacht je nog op?

De E-learning is onderdeel van de Campagne Be Proud. Kijk voor meer informatie op supportschonesport.nl .

Nina
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie