Materiaal testen tijdens DAKA events in de Alpen

gesponsord op 18 januari 2019

null

DAKA heeft als allround wintersportspecialist alles voor elk type wintersporter. De specialisten van DAKA bieden uitstekende service, advies op maat en met 14 winkels (waarvan 7 wintersport speciaalzaken) en een webshop altijd een groot assortiment met ruime keuze.

DAKA Events

DAKA is echter meer dan wintersportspeciaalzaak alleen. Nieuw in 2019 zijn namelijk de DAKA Events, waarmee ze je ook op locatie kunnen voorzien van de beste adviezen. Onze wintersportspecialisten zijn dit jaar dan ook aanwezig op diverse winter events in Frankrijk en Oostenrijk.

null

DAKA SKI test

Voor het Ski & Music festival dat dit weekend plaatsvindt in Kirchberg heeft DAKA een speciale selectie ski’s gemaakt, zodat jij jouw ideale ski direct kunt testen. Je kunt de DAKA Events stand van 16 tot en met 19 januari dagelijks tussen 10.00 -15.00 uur vinden bij de Ehrenbachhöhe.

null

DAKA Event agenda 2019

Ben je dit weekend niet in Kirchberg aanwezig? Niet getreurd, want je krijgt nog genoeg kansen om materiaal te testen tijdens andere events. In nauwe samenwerking met Double Dutch zal DAKA aanwezig zijn op de onderstaande events

  • 20 t/m 27 februari Sankt Johann Alpendorf,Oostenrijk (NK en NJK Alpineskiën)
  • 25 t/m 28 februari Kirchberg (DAKA ski test)
  • 13 t/m 17 maart Kirchberg (Burning Ski festival)
  • 27 april t/m 4 mei Val Thorens (Snowtime Dutchweek)
  • 9 t/m 12 november Sölden (Double Dutch, de Winteropening)

We zien je graag terug op een van deze events, of uiteraard in een van onze winkels!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.