SneeuwFit lessen in volle gang

Nina op 27 februari 2019· geen reacties

null

*Wintersporten is fantastisch, maar ook hard werken! Tijdens een wintersportvakantie ben je continu in beweging. Je gebruikt andere spiergroepen dan in het dagelijkse leven. Het is dus niet zo gek dat je al snel spierpijn kan krijgen. *

Een goede voorbereiding op de ski-vakantie

In Ede bij Skivereniging Gelderse Vallei worden wekelijks SneeuwFit lessen aangeboden. Een goede voorbereiding op de ski-vakantie, volgens trainster Inge Haverslag. Ze vertelt:

“Sinds een klein jaartje geef ik SneeuwFit lessen. Ik begin altijd met kracht, balans en core-stability oefeningen. Daarnaast werken we aan het uithoudingsvermogen. Na verloop van tijd kwamen mensen zonder spierpijn terug van de wintersport. Het draagt ook bij aan het voorkomen van blessures. Het is een leuke groep met mensen, ze gaan op een goede manier met hun lichaam om.”

Wil je ook SneeuwFit lessen volgen?

Kijk dan op wintersport in de buurt. Je kunt ook thuis oefeningen doen met behulp van de online video’s.

Wil je SneeuwFit lessen aanbieden?

Wintersportorganisaties die dit op een vernieuwende manier aanbieden kunnen hiervoor een aanvraag indienen bij het Sportstimuleringsfonds van de NSkiV. Meer informatie is op te vragen via sport@wintersport.nl

null

null

null

null

Nina
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie