Live vanuit het zonovergoten Livigno

Laura. op 25 februari 2019· 1 reactie

null

Het is een lekker zonnig weertje in het Italiaanse Livigno, met aangename temperaturen tussen -4 en +4°C. Ik ben er voor een weekend en kon het niet beter getroffen hebben! Zoals Roel al meermaals aangaf, zit je nu op de meeste plaatsen in de Alpen wel goed. Maar ik kan enkel meegeven dat het in Livigno meer dan prima is!

null

null

De pistes liggen er heerlijk bij. 's Nachts vriest het immers nog, en met overdag temperaturen die boven op de berg flirten met de nulgradengrens, blijft de ondergrond lekker kraken.

null

Bovendien is er amper sprake van drukte op de piste. Er zijn geen wachttijden aan de liften en vaak skiën we alleen naar beneden. De enige spelbreker die roet in het eten kan gooien, is de wind. Vrijdag was er een gedeelte van het gebied gesloten door de felle winden. Gelukkig waren er op één van de twee flanken die Livigno kenmerkt, voldoende liften open om de pret niet te drukken.

null

null

Wie komende week als bestemming Livigno op de planning heeft staan, mag zichzelf gelukkig prijzen!

null

null

null

null

Laura.
verkocht aan wintersport. Snowboardster in hart en nieren. Gek op fotograferen en filmen.

Mijn weekje is al voorbij 😪😪😉😉

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie