BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Talentenscouting Skiteams van start

Talentenscouting Skiteams van start

Jordan-P op 12 maart 2019 · 0 reacties

Er zijn komende periode weer een hoop dagen waarop talent voor de Nederlandse Ski Teams worden gescout. Heb je interesse of is dit wat voor jouw kind? Lees dan snel verder wat de opties zijn.

Ski Racing Heemskerk - Talentendag 23 maart

Ski Team Nieuwegein - Talentenscouting 30 maart 2019

Vind jij skiën gaaf? Wil je van skiën je sport maken? Vind je het leuk om slalom te skiën? Kom dan naar onze talentenscouting.

Ski je parallel, ben je tussen de 5 en 14 jaar en heb je interesse in competitief skiën en/of wedstrijd skiën? Dan nodigen we je uit voor onze talentenscouting op: Zaterdag 30 maart 2019 van 12:00 tot ongeveer 15:00 uur. Aanmelden is vereist.

Tijdens deze scouting bekijken we je skitechniek, sportiviteit, enthousiasme en de potentie om een goede slalomskiër te worden. Naar aanleiding van de scouting kunnen we je uitnodigen voor clubskiën of het Skiteam.

Wat is het verschil tussen clubskiën en het Skiteam? Clubskiën betekent dat je twee keer per week techniek en slalomtraining volgt en eventueel de mogelijkheid hebt om door te groeien naar het Skiteam. Het Skiteam is een selectieteam dat bestaat uit kinderen die op nationaal niveau wedstrijden skiën. Tijdens deze dag krijg je ook meer informatie over wat het clubskiën en het Skiteam precies inhouden.

Voor meer info: https://skipistenieuwegein.nl/nieuws/talentenscouting-maart info@skipistenieuwegein.nl 0306884464

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!