Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar, en zet jouw club in de spotlights!

Jordan-P op 23 april 2019

null

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw sportclub is?

Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Naast waardering en erkenning voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt, maak je kans op de titel ‘Club van het Jaar, een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee jouw club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten. Doe mee en schrijf jouw club nu in via www.clubvanhetjaar.nl

Zo werkt het

Inschrijven kan tot en met 13 mei. Vervolgens kan er van 6 mei tot 7 juni op jouw club gestemd worden. Maak daarbij gebruik van gratis promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de sportclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen dan op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sportwereld. De vakjury beslist welke sportclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mag noemen. De winnaar wordt in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

null

Reactie winnaar Club van het Jaar 2018

Basketbalvereniging Crackerjacks: “Na het winnen van de verkiezing gingen deuren voor ons open waardoor we onze dromen kunnen verwezenlijken. En door de masterclass ‘Coach de Coach’ zetten we mooie stappen in het opleiden van onze coaches!”.

Bekijk de video van de Crackerjacks waarin ze vertellen wat de verkiezing Club van het Jaar hen gebracht heeft!

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.clubvanhetjaar.nl

*Deze verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOCNSF, Kunstbende, LKCA en het AD. De verkiezing heeft als doel de kracht en het (maatschappelijk) belang van sport- en cultuurclubs zoveel mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Lees hier verder over de achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar. *

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.