Unieke accommodaties nu ook voor Nederlanders beschikbaar!

gesponsord op 30 september 2019

Unieke chalets aan de piste in Kaltenbach, de Wachterhof/Alpenrose
Unieke chalets aan de piste in Kaltenbach, de Wachterhof/Alpenrose

Uit onderzoek blijkt dat wij Nederlanders maar al te graag de skivakantie bij de voor ons bekende reisorganisaties boeken - en dat elk jaar weer. Best jammer, want we doen onszelf hiermee enorm tekort. Er zijn namelijk experts zoals WinterTrex die al 20 jaar ervaring hebben en zeker door meer Nederlandse wintersporters ondekt zouden moeten worden. Met een gigantische keuze aan accommodaties, een uniek aanbod en maar liefst één miljoen klanten in Europa kun je eigenlijk niet meer om deze specialisten heen!

Enorme keuze en geweldige prijs-/kwaliteitverhouding

Met keuze uit meer dan 2.000 accommodaties in 500 verschillende dorpen en skigebieden in maar liefst 14 landen biedt WinterTrex pakketten voor iedereen en in elke prijsklasse. Van all-inclusive tot alleen de accommodatie. Zo is er voor ieder wat wils.

Uniek aanbod aan accomodaties

Met enorm veel ervaring in 18 verschillende landen weet WinterTrex precies waar wintersporters naar op zoek zijn. Voor Nederlandse wintersporters heeft WinterTrex een aantal unieke paketten en accommodaties, die je niet zomaar bij andere aanbieders vindt. Check bijvoorbeeld deze accommodaties en pakketen eens:

  • Wat te denken van deze Chalets en appartementen met een unieke en absoluut geweldige ligging: direct aan de piste in het Oostenrijkse Kaltenbach!
  • Zeer scherpe prijzen voor het gezellige Neuhäusl in het Duitse Berchtesgaden, 289 euro voor een week in januari en maart! Ongekende prijzen voor zo’n accommodatie met skipas!
  • WinterTrex bewijst ook dat Ischgl niet duur hoeft te zijn. Bekijk Ischgl Lodge eens! Ruime en strakke appartementen in dit geweldige gebied, met skipas, vanaf 319 euro per persoon.
  • En ook in de mooie Franse Alpen vind je geweldige deals bij WinterTrex! Wat te denken van 109 euro voor een week in het Franse Chamrousse en dat met skipas (waarde tot 176 euro), thuisblijven is duurder!
  • Je kunt ook voor 49 euro per nacht overnachten vlakbij Winterberg. Dit zijn deals die je ergens anders niet snel vindt.

Hierboven zijn unieke en erg voordelige deals. Maar het kan nog gekker. Tijdens de Crazy-Booking-Nights zijn er enorme kortingen mogelijk. Let op: voor deze Crazy-Booking-Nights deals moet je er wel op het goede moment bij zijn! Hiervoor is het verstandig om jezelf voor de nieuwsbrief in te schrijven.

Ski in ski out in de Wildkogel-Arena dankzij Hotel Rettenstein
Ski in ski out in de Wildkogel-Arena dankzij Hotel Rettenstein

Eenvoudig boeken

Met goed uitgedachte filters in de Zoek & Boek functie is het vinden van de goede reis of accommodatie op de site van WinterTrex erg eenvoudig. Natuurlijk kun je op land filteren maar denk ook aan filters voor families, wellness, prijs, afstand tot de pistes en de hoogte van het skigebied. Je kunt trouwens met de speciale skigebieds-consultant jouw meest ideale skigebied vinden. Met 4,5 van de 5 sterren op Trusted Shops kun je met een gerust hart boeken op de site. Tot zover de website. Heb je liever telefonisch advies dan kan dat ook, in het Nederlands: individueel en persoonlijk! Op telefoonnummer 020 713 9190.

Beste prijsgarantie

WinterTrex biedt de beste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je altijd een zo voordelig mogelijke reis hebt! Ook heeft WinterTrex goede annuleringsregelingen en is omboeken ook geen probleem. WinterTrex is aangesloten bij de DRV, de Duitse reisbond, de Duitse variant van de Nederlandse SGR. Dat is pas zorgeloos boeken. Waar ga jij naartoe met WinterTrex?

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.