BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Een onvergetelijke groepswintersport zonder geregel!

Een onvergetelijke groepswintersport zonder geregel!

gesponsord
Geplaatst op 23 augustus 2019

Voer voor onvergetelijke herinneringen
Voer voor onvergetelijke herinneringen

Het is een geweldig idee: op wintersport met een groep vrienden, met een grote familie of met collega’s. Dat is leuk én erg gezellig, oftewel voer voor onvergetelijke herinneringen. Maar voordat je met z’n allen de pistes afknalt komt er helaas een boel regelwerk bij kijken. Zeker als je de perfecte accommodatie zoekt of activiteiten voor je groep wilt organiseren. Dan ben je zo een paar dagen kwijt om alles te regelen. Eenmaal op wintersport is dat organiseren helaas nog niet afgelopen. Daar heeft Chalet.nl nu de oplossing voor. Met groepsreizen op maat

Stel je voor

Na een relaxte reis kom je samen met je groep, en dat kan een groep vrienden, grote familie(s), of je collega's zijn, aan in een skigebied. Voor de mensen die ski-materiaal nodig hebben staat dit netjes klaar! De skipassen liggen al op ieders bed en na een heerlijk ontbijtje is het tijd op de pistes op te gaan. Met verschillende groepjes duiken jullie de pistes af. De hard-core skiërs en boarders gaan op zoek naar de zwarte pareltjes en de verse poeder van het gebied. Terwijl een andere groep lekker cruised en op zoek gaat naar een goede cappuccino op een zonovergoten terras. Absoluut genieten. Voor iedereen!

Na deze heerlijke dag kom je weer aan bij je eigen chalet. De hapjes en drankjes staan daar al klaar! Na deze heerlijke appetizer gaan jullie aan tafel. Laat de fondue je goed smaken, want na het eten is het tijd voor het rodelen. Achter de jeep aan omhoog... alleen dat zorgt al voor de nodige lol! Op het hoogste punt is het tijd voor een drankje bij het grote kampvuur. Om daarna met z'n allen naar beneden te knallen op de sleetjes! Dat is pas dag 1!

Het allermooiste: de andere dagen zijn even geweldig. Meer lekker skiën en boarden en nog genoeg andere activiteiten om lang met je groep over na te praten. Want de koning op de pistes wordt opeens ingehaald als er snow-bikes worden geprobeerd! Of misschien is het wel tijd om het eens wat hoger op te zoeken en een dagje te gaan heli-skiën. Dit klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn. Want iedereen die ervaring heeft met het regelen van reizen weet dat je daar vooraf veel tijd aan kwijt bent en ook op reis is het een heel gedoe, en wie heeft daar nou zin in. Maar daar hoef je je nu geen zorgen meer om te maken:

Geen geregel meer!

Het organiseren van een wintersport groepsreis is met alle wensen en eisen soms best ingewikkeld. Zoek alleen maar eens een accommodatie die in het budget past. Dan ben je zo een paar dagen verder, en is het te hopen dat deze nog niet is volgeboekt. Met de meer dan 20 jaar ervaring en een speciaal groepsreizen-team lukt het Chalet.nl altijd om voor jou de perfecte accommodatie te vinden. Van luxe tot betaalbaar: alles is mogelijk!

Wintersport groepsreizen zonder zorgen
Wintersport groepsreizen zonder zorgen

Wintersport groepsreis op maat gemaakt

De groepsreizen van Chalet.nl zijn helemaal op maat gemaakt. Zo kun je precies doorgeven wat jij voor jouw groep wil regelen. Misschien heb je alleen een accommodatie nodig, of misschien wil je juist dat van vervoer tot en met de maaltijden alles geregeld word. Eenmaal in de sneeuw is het geregel om alles in goede banen te laten lopen nog niet afgelopen. Als je wil kan ook hier Chalet.nl een helpende hand bieden. Zo kunnen er specialisten van Chalet.nl met je groep meereizen om ter plekke werk uit handen te nemen. Ook kan Chalet.nl allerlei activiteiten voor je verzorgen: denk aan rodelen, sneeuwscooter tochten en snowbiken. En wat is er nou leuker dan na een dagje skiën bij je accommodatie aankomen waarna de sneeuwbarbecue al klaar staat! Zelfs helikopterskiën is te regelen. Zoals Chalet.nl het zegt: “ Heeft een groep bijzondere wensen? Prima, dan regelen wij dat.”

Chalet.nl denkt mee

Het mag duidelijk zijn, Chalet.nl denkt graag mee. Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis kan Chalet.nl ervoor zorgen dat je als organisator van een groepsreis niets vergeet. Al deze taken kan Chalet.nl voor je uit handen nemen. Compleet ontzorgen. En om het zo eenvoudig mogelijk te maken heb je altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Kortom zo wordt het organiseren en goed laten verlopen van je groepsreis ineens gemakkelijk!