BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Profiteer van de hoogste vroegboekkorting met skigarantie

Profiteer van de hoogste vroegboekkorting met skigarantie

gesponsord
Geplaatst op 26 september 2019

Geweldige accommodaties in Tignes!
Geweldige accommodaties in Tignes!
Als wintersporter zit je vaak in een tweestrijd: natuurlijk wil je eigenlijk zo vroeg mogelijk boeken om zeker te zijn van een goede accommodatie én, niet onbelangrijk, van een goede prijs. Maar als je vroeg boekt heb je geen idee van hoe de sneeuwcondities maanden later zullen zijn. Dat begrijpt Sunweb, als ervaren wintersport reisorganisatie, als geen ander. Daarom is er de skigarantie die, als je voor 14 oktober boekt, helemaal gratis is! Bovendien zijn er, om het nog mooier te maken, hoge vroegboekkortingen!

Ruime keuze

Eén van de grote voordelen van het vroeg boeken is natuurlijk de keuze. Zeker voor de drukkere vakantieweken is het moeilijk om een geschikte accommodatie te vinden als je te lang wacht. Daarom is het belangrijk om op tijd de knoop door te hakken, want dan heb je een ruime keuze aan accommodaties in veel verschillende skigebieden. Vooral als je met familie of met vrienden op pad gaat wil je zeker zijn dat je accommodatie aan alle gewenste eisen voldoet. Dat moet je wel op tijd zijn.

Een paar ideetjes met hoge vroegboekkorting!

Om een idee te geven van de geweldige accommodaties die Sunweb te bieden heeft hier wat tips voor aanbiedingen met vroegboekkorting! Klik sowieso goed verder op de website van Sunweb. Want de mogelijkheden zijn enorm!

  • Check deze fijne appartementen aan de piste in Flaine vanaf € 109 per persoon voor 4 dagen!
  • Bekijk dit fijne hotel in Ortisei, Val Gardena. Vanuit een ruim, modern en smaakvol hotel genieten van de Dolomieten.
  • Een andere echte aanrader is het Vaya Fieberbrunn Hotel! Ruime en luxe kamers, een goede wellness en een perfecte ligging vanaf € 332,- per persoon voor 4 dagen halfpension.

Feriendorf Joggler Schweiberer in de Zillertal Arena
Feriendorf Joggler Schweiberer in de Zillertal Arena

Gratis skigarantie

Het voordeel van op tijd boeken is natuurlijk iedereen wel duidelijk. Maar als je eenmaal geboekt hebt is het natuurlijk altijd spannend of je wel kunt skiën als je maanden later op de plek van bestemming aankomt. Sunweb snapt dat en daarom krijg je, als je voor 14 oktober je reis bij hen boekt, een gratis skigarantie. Als vier dagen voor vertrek ter plekke minder dan één derde van de liften draait dan kun je omboeken naar een bestemming met meer geopende liften of je geld terug krijgen. Zo ben je verzekerd van genoeg sneeuw, ook als je op tijd je wintersportreis boekt!

Altijd inclusief skipas

Een groot voordeel van de vroegboekreizen van Sunweb is dat ze altijd inclusief skipas zijn. Zou je de skipas los moeten kopen dan zou je veel meer geld kwijt zijn. Tel daarbij de genoemde vroegboekkorting op en er is eigenlijk geen reden om niet nu al, in ieder geval vóór 14 oktober, te boeken bij Sunweb!